COROS PACE 3- Arvostelu & kokemuksia

8/10
  • Pitkä akunkesto
  • Tarkka sykkeen- ja happisaturaation mittaus
  • Laaja yhteensopivuus sovellusten kanssa
  • Monipuoliset harjoittelutilat
  • Kevyt ja mukava
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

COROS PACE 3 Black Silicone on urheilukello, joka on suunniteltu ylittämään odotukset. Kello on varustettu pitkällä akunkestolla, tarkemmilla sykemittauksilla ja uusilla satelliittijärjestelmillä. Siinä on myös sisäinen tallennustila ja kosketuseleitä tukeva 1.2” MIP-näyttö, joka takaa loistavan näkyvyyden myös auringonvalossa.

Uuden sukupolven optinen sykkeenmittaus ja pulssioksimetri tarjoavat tarkat sykkeen- ja happisaturaation mittaukset. Dual Frequency GPS:llä akku kestää 15 tuntia, mutta normaalissa GPS-käytössä jopa 38 tuntia. Satelliittipaikannus on niin tarkkaa, että se toimii ongelmitta myös haastavissa olosuhteissa, kuten korkeiden rakennusten tai tiheiden metsien keskellä.

Yhteensopivuus terveys- ja kuntoilusovellusten kanssa

COROS PACE 3 ei ole pelkkä urheilukello, vaan se tarjoaa myös laajan yhteensopivuuden erilaisten terveys- ja kuntoilusovellusten kanssa. Kello synkronoituu suoraan sovelluksiin, kuten Strava, Nike Run Club ja Google Healthkit. Tämä tarkoittaa, että voit seurata harjoittelusi edistymistä ja analysoida suorituksiasi entistä tarkemmin. Lisäksi kellossa on ”Find my Phone” -toiminto ja mahdollisuus hallita GoPro- ja Insta360-kameroita suoraan ranteestasi.

COROS PACE 3 -kellon mukana saat koko COROS Training Solutions -palvelun ilman lisäkustannuksia. Voit ladata ilmaisia harjoitussuunnitelmia ja treeniohjelmia, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi, olipa kyseessä sitten 5 kilometrin juoksu tai ultramatka. Oikeat valmentajat ja asiantuntijat Training Hubin kautta tarjoavat sinulle tietoa ja vinkkejä, joilla saavutat parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita

Scroll to Top