Esittelyssä Vitaliv-tuotteet

Vitaliv logo

Raaka-aineista kapseleiden satunnaistesteihin – me hallinnoimme tuotteidemme tuotannon jokaista vaihetta ja noudatamme maailman korkeimpia turvallisuusstandardeja. 

Useat tuotantolaitosten laboratoriot auttavat meitä jokaisen ainesosan parametrien mittaamisessa. Ne suorittavat myös testejä taatakseen raaka-aineiden ja ravintolisien koostumusten korkealaatuisuuden sekä ensiluokkaisten tuotantoteknologioiden käytön.

Flex Repair

Vitaliv Flex Repair

Flex Repair edistää nivelten terveyttä ja se sisältää kurkumauutetta, inkiväärijuuriuutetta sekä D-, K- ja C-vitamiineja. Tämä on varsinainen hittituote, jonka pariin useimmat asiakkaat palaavat uudelleen sitä kerran kokeiltuaan.

Kurkuma auttaa ylläpitämään nivelten ja luiden terveyttä ja joustavuutta. Inkivääriuute vähentää aamuista lihasjäykkyyttä sekä pitää nivelet liikkuvina. D3-ja K-vitamiinit auttavat lihaksia ja luita toimimaan normaalisti.

Nauti yksi kapseli päivässä ruoan yhteydessä.

Sleep Repair

Vitaliv Sleep Repair

On ehdottoman tärkeää terveydelle saada tarpeeksi unta, sillä uni auttaa kehoasi sekä aivojasi toimimaan moitteettomasti. Hyvät yöunet ovat yhteydessä myös oppimiskykyyn, muistiin, päätöksentekoon sekä luovuuteen. Kaikkia näitä tarvitaan jokapäiväisessä elämässä.

Sleep Repair auttaa, kun vain pyörit sängyssä lampaita laskemassa etkä saa unen päästä kiinni. Tuote sisältää sitruunamelissauutetta, kamomillauutetta, humalauutetta, laventeliuutetta sekä B6-, B12-vitamiinia, magnesiumia ja biotiinia.

Laventelilla on tunnetusti rentouttava vaikutus ja se auttaa hyvän unen takaamisessa. Sitruunamelissa on myös tehokas apu terveen unen ylläpidossa auttaen yöunien rauhallisuuden saavuttamisessa. Humalankukka auttaa nukahtamisvaikeuksiin ja magnesium vähentää väsymistä. B12-vitamiini on hyväksi hermoston toiminnalle.

Ota 2–3 tablettia ennen nukkumaanmenoa.

Omega-3 Forte

Vitaliv Omega-3 Forte

Omega-3 Forteen on käytetty vain Omega-3 triglyseridimuotoja niiden erinomaisen imeytymistehokkuuden vuoksi. Lisäksi ne estävät tympeät kalanhajuiset röyhtäykset.

Nauti kaksi tablettia päivässä aterian yhteydessä ja anna kehollesi sen kaipaamat omega-3-rasvahapot. Tuote sisältää kalaöljyä lisättynä A-vitamiinilla ja D-vitamiinilla. DHA ja EPA-rasvahapot edistävät sydämesi terveyttä ja aivojen toimintaa. Liity tuhansien ihmisten joukkoon ja nauti rasvahapot helpossa muodossa.

Coffee Forte

Vitaliv Coffee Forte

Ei enää energiavajetta ja napostelua väsymyksen ja stressin vuoksi!

Coffee Forte sisältää vihreän teen uutetta sekä eksoottista Garcinia cambogia-hedelmää. Lisäksi jodi, rauta sekä biotiini pitävät huolen aineenvaihdunnastasi sekä immuunijärjestelmästäsi.

Gacinia cambogia on avuksi painonhallinnassa edistäen rasvavarastojen vähentymistä. Vihreä tee -uute tehostaa aineenvaihduntaa ja on edistävänä tekijänä rasvan hapettumisessa. Biotiini ja jodi auttavat aineenvaihduntaa toimimaan normaalisti, rauta auttaa väsymyksen ja uupumuksen vähentämisessä.

Nauti kaksi tablettia päivittäin aterialla.

GlucoMax

Vitaliv GlucoMax

GlucoMax vaikuttaa vatsalaukussa laajenemalla ja vieden näin tilan ruoalta. Näin syöt vähemmän eikä vatsasi tunnu silti tyhjältä. Tuote sisältää konjak-juurta eli Glumannaania sekä kromia.

Glukomannaani auttaa pudottamaan painoa ja kromi auttaa makroravintoaineiden aineenvaihdunnassa.

Nauti kaksi tablettia puoli tuntia kolmesti päivässä ennen ateriaa, niin saat tuotteesta maksimihyödyn.

Bilberry Forte

Vitaliv Bilberry Forte

Onko sinulla kuivat silmät?

Suosittelemme kokeilemaan Bilberry Fortea, joka sisältää runsaasti antioksidantteja sekä vitamiineja. Tämä huippuluokan tuote sisältää mustikkauutetta, kehäkukkauutetta, sinkkiä, seleeniä sekä A-, C- ja E-vitamiineja ja se on optimaalisesti suunnattu nimenomaan silmien terveydelle.

Metsämustikkauute auttaa tukemaan silmien terveyttä sekä niiden toimintaa, vaikuttaen verisuonia tukevasti. Silmien verenkierto ja verkkokalvojen toiminta hyötyvät mustikkauutteesta. Sinkki tehostaa A-vitamiinin aineenvaihduntaa edistäen näkökyvyn ylläpitoa. Seleeni suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä edistäen immuunijärjestelmän toimintaa.

Nauti yksi tabletti päivässä.

Bio-Cultures Forte

Vitaliv Bio-Cultures Forte

Yhdessä kapselissa on miljardikaupalla hyvää tekeviä mikrofloora-bakteereja. Pidä hyvää huolta suolistostasi, niin sekin pitää sinusta.

Tuote sisältää probioottijauhetta sekä erilaisia Lactobacillus-bakteereja. Nauti yksi kapseli päivässä aterian yhteydessä.

Vitamin D3 Forte

Vitaliv Vitamin D3 Forte

Vitamin D3 Forte on raikas sitruksen makuinen vitamiini, joka sisältää immuunijärjestelmää buustaavaa D3-vitamiinia sekä kilpirauhaselle välttämätöntä jodia. Tuote sopii kasvissyöjille, sillä ne on valmistettu ainoastaan kasvipohjaisista ainesosista.

D-vitamiini auttaa myös vähentämään kaatumisriskiä vähentäen lihasheikkoutta. Lisäksi D-vitamiini edesauttaa luuston ylläpitoa. Jodi auttaa kognitiivisen toimintakyvyn ylläpidossa ja hermoston toiminnan tukemisessa.

Nauti yksi tabletti päivässä aterian yhteydessä.

Vitaliv asiakaspalvelu

Vitalivin asiakaspalvelussa saa palvelua norjaksi, tanskaksi, suomeksi ja englanniksi. Yhteydenotto on mahdollista joko sähköpostitse, Facebookissa tai mobiilisovelluksen chatissa ja voit asioida heidän kanssaan siis myös suomeksi.

Yhteystiedot ja aukioloajat:

finland@vitaliv.no

Aukioloajat: ma-pe klo 10:00-15:00

Vitaliv kokemuksia

Markkinoilla on saatavilla todella paljon erilaisia luontaistuotteita lihaksille ja nivelille. Kuinka voi varmistaa, että löytää juuri sen oikean luontaistuotteen nivelkipuihin?

Kannattaa ehdottomasti tarkistaa, että tuotteessa on sellaisia tutkittuja ainesosia, joiden on todettu auttavan nivelkipujen hoidossa. Tällaisia ovat muun muassa inkivääri, omega-3 rasvahapot, glukosamiinisulfaatti, kollageeni sekä kurkuma.

Onkin syytä käyttää Vitaliv-tuotteita säännöllisesti, sillä lääkkeet eivät yleensä tehoa ensimmäisen kokeilun jälkeen vaan vasta niiden säännöllinen käyttö voi taata parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Vitaliv-tuotteista on saatu hyviä kokemuksia ja tämä hyvälaatuinen ja tutkittu luontaistuote erityisesti nivelkipuihin onkin ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

CoffeeForte on myös antanut hyviä tuloksia painonpudotuksessa alentaen ruokahalua. Nämä tabletit eivät siis pelkästään sulata rasvaa kehostasi, vaan ne toimivat kuin mitkä tahansa lisäravinteet antaen keholle buustia rasvanpolttoon. Ne toimivat parhaiten silloin, kun niitä käytetään terveellisen liikunnan ja ruokavalion rinnalla, pelkästään ne eivät oikein saa mitään aikaan.

Nivelkipujen hoito ruokavaliolla

Yllä mainittujen Vitaliv-ravinnelisän lisäksi voit saada apua nivelkipuun ruokavaliosta. On mahdollista hoitaa nivelkipuja ruokavaliolla, sillä monella ruoka-aineella on tulehdusta lieventävä vaikutus. Tällaisia ruoka-aineita ovat muun muassa inkivääri, valkosipuli, parsakaali sekä rasvainen kala.

Vitaliv -ravinnelisä sisältää runsaasti antioksidantteja, vitamiineja ja hivenaineita, jotka tutkitusti vähentävät tulehdusta ja parantavat verenkiertoa. Nivelrikosta kärsivien kannattaa välttää lisäksi sokeria ja alkoholia, sillä ne voivat pahentaa nivelrikon oireita.

Vieritä ylös