Garmin Fenix 7 Sapphire Solar- Arvostelu & kokemuksia

10/10
  • Aurinkolataus
  • Monipuoliset navigointiominaisuudet
  • Syke- ja terveysseuranta
  • Älykkäät ohjelmistot
  • Yhteensopivuus ja hallittavuus

Garmin Fenix 7 Sapphire Solar on täydellinen seuralainen aktiiviselle elämäntavalle. Kello on suunniteltu niin, että se toimii tehokkaasti ja luotettavasti viikon jokaisena päivänä, tarjoten monipuolisia urheilu- ja harjoitussovelluksia, sekä jatkuvan hyvinvoinnin ja terveyden seurannan. Tämä rannesykemittari on varustettu aurinkolatautuvalla kellonlasilla, mikä pidentää akun kestoa huomattavasti. Keskimäärin akun kesto paranee 30 %, mikä on erityisen käytännöllinen ominaisuus pitkillä retkillä ja ulkoiluaktiviteeteissa.

Fenix 7 -malli on suunniteltu erityisesti urheilulliseen käyttöön, ja siinä on monia uusia ominaisuuksia. Se tukee useita satelliittinavigointijärjestelmiä, kuten GPS, GLONASS ja Galileo, jotka takaavat tarkan sijainnin määrittämisen. Garmin Connect -älypuhelinsovelluksen kautta voit hallita kelloa ja seurata suorituksiasi entistä helpommin.

Uudistuneet ohjelmistot ja älykkäät ominaisuudet

Garmin on julkaissut elokuussa 2022 ohjelmistopäivityksen, joka tuo Garmin Fenix 7 Sapphire Solar -kelloon useita uusia ominaisuuksia. Esimerkiksi Garmin SatIQ™, erityinen GPS-tekniikka, mahdollistaa entistä pidemmän akun keston erilaisissa ympäristöissä. Sykevälivaihtelun (HRV) tila tarjoaa tarkempaa tietoa palautumisestasi ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi. Kellon kisawidget puolestaan tarjoaa kaikki tärkeät tiedot kisapäivän varalle, kuten säätiedot ja lähtölaskenta-ajastin.

Erityisen kiinnostava on myös uni-app, joka seuraa unen laatua ja määrää, tarjoten arvokasta tietoa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tämä on erinomainen lisä jo ennestään monipuolisiin terveys- ja hyvinvointiominaisuuksiin.

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita

Scroll to Top