Sähköskootteri Xiaomi BHR5398GL- Arvostelu & kokemuksia

8.6/10
  • 120kg kantavyys
  • Innovatiiviset 10″renkaat & 700W edistyksellinen moottori
  • E-ABS järjestelmä tupl

Xiaomin BHR5398GL 4 Pro yön musta sähköskuutti on tarpeeksi jämy kantamaan jopa 120 kilon painoista kuljettajaa, minkä takia se on ehdottomasti paras valinta yli 100 kiloa painaville henkilöille tai painavaa lastia mukanaan kuljettaville. Tässä Xiaomin Electric Scooter 4 Pro sähköskootterissa yhdistyy ajomukavuus että klassisuus. 

Se on kaikinpuolin parempi, sillä päivitettyyn malliin on tullut lisää korkeutta, leveyttä sekä pituutta, jotta se takaa miellyttävän ja tasaisen menon myös suurempikokoisemmille käyttäjille turvallisuudesta tinkimättä. Koostaan huolimatta Xiaomi Electric Scooter 4 Pro on todella kevyt, mutta myös kestävä ilmailuluokan alumiiniseoksesta valmistetun runkonsa ansiosta. 

Sähköpotkulaudan alla pyörii innovatiiviset 10 tuumaiset Xiaomi DuraGel -renkaan, joiden rakenne on täysin hiilivapaa ja itsestääntiivistyvä, mikä estää renkaita rikkoutumasta kiviin, lasinsiruihin tai teräviin oksiin osuessa. 

Ajonopeutta voi säätää helposti napin painalluksesta kolmen eri vaihtoehdon välillä, jossa maksimi nopeus yltää aina 25 kilometriin tunnissa, johon 700 W edistyksellinen moottori antaa tarvittavaa vääntöä. 4 Pro mallissa on oma manuaalinen kaasukahva, jolla ajokokemuksesta saadaan entistä tasaisempi ja hallittavamman tuntuinen. 

Reaaliaikainen ja kirkas LCD datanäyttö auttaa seuraamaan nopeuden lisäksi akun tehoa, lukituksen tilaa kuin muitakin matkatietoja. 12400 mAh / 446 Wh antaa virtaa jopa huikean 55 kilometrin matkojen kulkemiseen yhtä latausta kohden. 

Akun kestoa pidentää kuusi erilaista integroitua suojausta niin oikosulkujen varalta, ylivirtasuojauksen muodossa, tuplasuojaus ylilataamisen tai alilataamisen varalta, lämpösuojaus ja jännitteen alle mentäessä automaattinen nukkuvaan tilaan siirtyminen.

Akku lataa itsensä täyteen tehoon 8-9 tunnissa magneettisen latausportin kautta, jonka turvaominaisuutena skootteri automaattisesti lukittuu paikoilleen. Sähköskootteri toimii parhaiten -10 – +40 asteen lämpötiloissa. 

2.5 W intensiivinen etuvalo ja herkästi jarrutukseen reagoiva ja punainen jarruvalo turvaavat yöllä liikkumista ja näkymistä tien päällä vilkasliikenteisessä kaupungissa. Runkoon on lisäksi integroitu sivu- ja takaheijastimet. 

Lyhempi jarrutusmatka taataan innovatiivisilla tuplalevyjarruilla edessä ja takana sekä E-ABS jarrutusjärjestelmällä etupyörässä, mikä tekee ajamisesta turvallisempaa. Tiukissa mutkissa tai äkkitilanteissa nämä jarrut eivät petä laudalla kulkijaa.

Xiaomin Electric Scooter 4 Pro:ssa on bluetooth ominaisuus jolla sen saa yhdistettyä Android tai iOS käyttöjärjestelmää kantaviin puhelimiin ja käyttää Xiaomi Home -sovellusta. Sähköskooteri toimii parhaiten Android 4.3 sekä sen uudemmissa versioissa tai iOS 9 ja sitä uudemmissa versioissa. 

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita

Scroll to Top