Sähköpotkulauta Swoop ES300- Arvostelu & kokemuksia

8.1/10
  • Edulliseen hintaan laadukas sähköpotkulauta
  • Väritön ja tyylikäs musta ulkonäkö
  • Mukana LED valot

Swoop ES300 on kaikista sähköpotkulaudoista tämän hetken paras edullisin vaihtoehto, kun ei halua käyttää lautaan tarvittavaa suurempaa summaa ja saada silti käyttöönsä tukevan sähköpotkulaudan perus käyttöön kaupungilla kulkemiseen tai työmatkoille. 

Swoop ES300 mukana ei tule ylimääräisiä kännykkäsovelluksia, joten sen käyttö ei vaadi mitään tietoteknistä osaamista ja on valmiina menoon sellaisenaan. Swoop ES300 on väriltään ajattoman ja tyylikkään musta, mikä sopii suurimmalle osalle käyttäjistä sukupuolesta riippumatta.  

Korkeussäädettävän tangon ansiosta Swoop ES300 sopii hyvin eripituisille ja myös eri ikäisille käyttäjille. Sen runko on valmistettu kestävästä teräksestä ja se painaa yhteensä 12 kiloa. Runkoon on varusteltu LED toimiva kirkas etuvalo sekä takana punainen jarruvalo, jotka helpottavat näkyvyyttä pimeän tullen ja yleisesti liikenteessä. 

Edessä toimii sähköjarru ja takana sähköttömistä potkulaudoista tuttu jalkajarru, jotka yhdessä turvaavat selustaa ja turvallista teillä liikkumista. Swoop ES300 on kokoontaitettava malli, mikä mahdollistaa sen helpon säilytyksen sekä kuljetuksen. 

Sähköpotkulaudalla on CE ja RoHS hyväksynnät sekä IPX4 suojaus. 200W / 24V harjaton ja kitkaton hiljainen moottori antaa vauhtia jopa 23 kilometria tunnissa. 4.0 Ah litiumioni akulla matkaa voi taittaa vaivattomasti jopa 12 kilometria yhteen menoon. Akku lataa itsensä täyteen todella nopeasti ja vain 2-3 tunnissa. 

Swoop ES300 on taas valmiina menoon. Täyskumiset 6 ja 5.5 tuumaiset paksut renkaat antavat tarpeeksi pitoa maanteillä ja tekevät matkasta miellyttävän tasaista. Muoviset kahvat ovat miellyttävät käsille ja tuovat ajomatkalle vakautta. Mukana myös näyttö kuljetun matkan, akun varauksen ja nopeuden seuraamiseen. 

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita

Scroll to Top