10 parasta Tehonlisääjä / PWO lisäravinteita

Suosittelemme nämä tehonlisääjät
Chained Nutrition Off the Hook
Off the Hook Stim-free
Star Nutritionin Beta-Alanine
Star Nutritionin Intensity Power
Star Nutrition Supreme
Mutant Madness
L-Arginine Star Nutritionin 100% aminohappo
Joker Edition
Gold Standard Pre-Workout
The Butcher

Tehonlisääjät / PWO: ovatko ne hyviä vai huonoja?

Proteiinijauheeseen, gainereihin ja vitamiinilisiin verrattuna PWO on uusi ilmiö urheiluvalmisteiden markkinoilla. Pre-Workouteista on viime vuosien aikana kuitenkin tullut yksi suosituimmista tuotetyypeistä.

Syy on selvä: hyvä PWO vaikuttaa välittömästi ja antaa sinulle energiaa, auttaa treenaamaan kovempaa ja suoriutumaan paremmin – oli kyseessä sitten raskas voimaharjoittelu, intervallit tai pitkät juoksumatkat.

PWO:iden tarkoitus on antaa pitkäkestoista energiaa ja parantaa kestävyyttä. PWO-juomat parantavat vireystilaa kofeiinin ja/tai yrttiuutteiden, kuten esimerkiksi guaranan avulla. Ne sisältävät aminohappoja, joista on runsaasti hyötyä treenin tueksi.

Esimerkiksi beeta-alaniini toimii maitohappopuskurina ja antaa sitä kautta tehoja treeniin, ei-välttämätön aminohappo sitrulliinimalaatti voi auttaa estämään lihasväsymystä treenin aikana ja kreatiini vaikuttaa positiivisesti lihasmassa kasvuun.

Käytännössä siis PWO-valmisteisin lisätään hyvin imeytyviä ravinteita, joista on apua treenissä. Ja kun jaksaa treenata täysillä alusta loppuun asti, tulokset ovat luonnollisesti paremmat kuin puoliteholla treenatessa. Koska PWO:t sisältävät mm. kofeiinia ja piristäviä yrttejä, niitä ei kannata rutiininomaisesti käyttää ennen jokaista treeniä vaan ainoastaan silloin, kun tarvitsee enemmän puhtia treeniin.

Paras PWO kovaan treeniin

Chained Nutrition Off the Hook

Off the Hook

Chained Nutrition Off the Hook on erittäin suosittu Pre-Workout. Tämä PWO on suunniteltu kovaa treenaaville ja kokeneille urheilijoille.

 • Suuri määrä tehokkaita ainesosia
 • Edistää räjähtävää lihasvoimaa, pumppia ja kestävyyttä
 • Lisää keskittymiskykyä
 • Todellinen hardcore-PWO

Chained Nutritionin Off The Hook on heittämällä kaikkien aikojen tehokkain ja suunnitelmallisin Pre-Workout-tuote. Tuote on kehitetty yhtälöllä tehokkaat ainesosat + suuret annokset = kova teho. Tämä PWO perustuu hyviksi todettuihin ainesosiin, joista on tullut treenaajien suosikkeja. Kreatiiniglukonaatti ja beeta-alaniinin yhteisvaikutuksella lisätään lihasvoimaa ja maitohappokestävyyttä.

L-sitrulliinimalaatin, AAKG:n, L-arginiinin ja betaiinin yhdistelmän avulla pumppi tehostuu ja se myös parantaa kestävyyttä. Tuotteeseen on lisätty kaikkein suosituimpia vireyden lisääjiä, kuten kofeiini, L-tyrosiini, tauriini ja Panax ginseng, jotta henkinen suorituskyky pysyisi samalla tasolla kuin fyysinenkin.

Off The Hook edustaa Chained Nutritionin tunnetusti tinkimätöntä ja rohkeaa asennetta. Se ei kuitenkaan ole missään nimessä aloittelijoiden PWO. Off The Hook onkin kehitetty yhteistyössä kokeneiden, kovaa treenaavien urheilijoiden kanssa, joten sen koostumus on myös suunnattu kyseisen kohderyhmän tarpeisiin.

Parhaat tehonlisääjät aloittavalle treenaajalle

Off the Hook Stim-free

Off the Hook Stim-free

Off the Hook Stim-free on voimakas PWO-tehonlisääjä, johon on lisätty L-sitrulliinia ja beta-alaniinia – tämä on täydellinen ravintolisä illalla treenaamiseen.

 • Voimakas yhdistelmä lisätyllä L-sitrulliinilla ja beta-alaniinilla
 • Kofeiinivapaa, joten sopii loistavasti illalla nautittavaksi
 • Lisää voimaa, kestävyyttä ja tehostaa verenkiertoa treenatessa
 • Parantaa keskittymistä
 • 2 mahtavaa makua: Peach Pump ja Blueberry Battle

Halvin hinta: €36,90

Off the Hook Stim-free on parannettu jatko-osa menestyksekkäälle Off the Hook -PWO:lle. Tämä variantti ei sisällä kofeiinia, minkä ansiosta se soveltuu loistavasti kaikille, jotka pitävät illalla treenaamisesta. Kofeiinin tuotteessa korvaavat lisätyt määrät beta-alaniinia ja L-sitrulliinia, joten vaikutus on yhtä voimakas, kuin mihin olet tottunut aikaisemmassakin Off the Hook -tuotteessa.

Off the Hook Stim-free sisältää luonnollisesti suuren määrän aktivoivia ainesosia. Todella suuri määrä beta-alaniinia ja L-sitrulliinia lisää maitohappojen tuotantoa ja parantaa lihasten kestävyyttä. Näitä ainesosia on täydennetty AAKG:lla ja betaiinilla, jotka mahdollistavat erinomaisen pumpin treenatessa.

Star Nutritionin Beta-Alanine

Star Nutritionin Beta-Alanine

Star Nutritionin Beta-Alanine on korkealaatuinen ravintolisä, jonka sisältämä beeta-alaniini vähentää maitohapon kertymistä lihaksissa harjoittelun aikana ja lisää näin kestävyyttä.

 • Vähentää maitohappojen kertymistä lihaksissa
 • Edistää suotuisaa pH-tasapainoa
 • Lisää työkapasiteettia

Halvin hinta: €16,90

Beeta-alaniini on aminohappo, jota tarvitaan karnosiinitasojen ylläpitämiseen lihaksistossa. Karnosiini on luontainen aine, jonka tehtävä on puskuroida maitohappoja ja säilyttää hyvä pH-tasapaino kehossa. Beeta-alaniinilisä optimoi kehon karnosiinitasot ja vähentää maitohappojen kertymistä lihaksiin harjoittelun aikana. Tämä lisää maksimikapasiteettiasi ja siirtää uupumuksen tulemista.

Star Nutritionin Beta-Alanine on mahtava ravintolisä urheilijoille, jotka haluavat lisää kestävyyttä ja saavuttaa maksimaalisen suorituskyvyn.

Star Nutritionin Intensity Power Pre-Workout

Star Nutrition Intensity Power, 240 g

Star Nutritionin Intensity Power Pre-Workout on edeltäjäänsä voimakkaampi, tehokkaampi, intensiivisempi

 • Kaksinkertainen annos kofeiinia alkuperäiseen Intensityyn verrattuna
 • Enemmän beeta-alaniinia parempaan maitohapon sietokykyyn
 • Raikkaat ja uniikit maut

Halvin hinta: €22,90

Star Nutritionin Intensitystä tuli nopeasti suosittu Pre-Workout sen tasapainoisen koostumuksen ja pitkäkestoisen vaikutuksen ansiosta. Menestys ei kuitenkaan lopu tähän, sillä nyt on Star Nutrition luonut Intensity Powerin, joka on edeltäjästään kehitetympi, voimakkaampi, tehokkaampi ja intensiivisempi versio.

Intensity Power rakentuu saman erittäin hyvin toimivan rungon ympärille kuin edeltäjänsä, mutta uudessa versiossa on lisätty niiden avainainesosien määrää, jotka maksimoivat suorituskykysi.

Intensity Power sisältää 200 mg kofeiinia annosta kohden, minkä avulla saat äärimmäisen hyvän fokuksen treeneihin. Runsas annos beeta-alaniinia ehkäisee maitohappojen muodostumista ja parantaa kestävyyttä.

Star Nutrition on täydentänyt Intensity Powerin ainesosalla, joka usein puuttuu PWO-tuotteista: Kre-Alkalyn. Kre-Alkalyn on pH-puskuroitu kreatiinimonohydraatti, joka antaa välittömän vaikutuksen edistämällä räjähtävää voimantuottoa ja parantamalla kestävyyttä.

Star Nutrition Supreme

Star Nutrition Supreme

Star Nutrition Supreme PWO:lla nostat treenisi aivan uudelle tasolle. Se on tehokas suorituskyvyn lisääjä testatuilla aineksilla, runsaina annoksina.

 • Lisää voimaa, pumppia ja kestävyyttä
 • Piristää ja lisää keskittymiskykyä
 • Vähentää maitohapon muodostumista
 • Luotettaviksi osoittautuneita ainesosia
 • Suorita paremmin -> saa parempia tuloksia

Tehokkaat aineosat tehokkaina annoksina. Yksinkertainen menestysresepti hyvälle suorituskyvyn kohottajalle on juuri sitä, mitä Star Nutritionin Supreme PWO tarjoaa: Luotettaviksi osoittautuneet ainesosat juuri oikeassa määrässä.

Supreme PWO sisältää huolellisesti valikoidun ainesosien yhdistelmän, joka vaikuttaa antaen reilun energiapotkun, parantaen samalla kestävyyttä sekä lisäten voimaa.

Kreatiini ja beeta-alaniini lisäävät voimaa ja kestävyyttä sekä vähentävät maitohapon muodostumista. Kofeiini on testattu stimulantti, joka piristää ja lisää fokusta, kun taas ruusunjuuriuute edistää keskittymiskyvyn ylläpitämistä koko treenin ajan.

L-sitrulliinin, L-arginiinin, punajuuriuutteen ja L-norvaliinin yhdistelmä edistää veren virtausta lihaksiin, mikä lisää pumppia ja vahvistaa kestävyyttä paremmalla ravinnonkuljetuksella työskenteleviin lihaksiin.

Parhaat tehonlisääjät alle 30 eurolla

Mutant Madness

Mutant Madness

Mutant Madness on yksi vahvimpia Pre-Workouteja, joita on koskaan tehty. Tämä on suunniteltu kovaa treenaaville urheilijoille, jotka hakevat pumppia, räjähtävyyttä ja kestävyyttä.

 • Äärimmäisen tiivistetty PWO
 • Yhdistelmä mm. kofeiinia, arginiinia, sitrulliinia ja beeta-alaniinia
 • 330 mg kofeiinia viidestä eri lähteestä
 • Antaa vahvan lihaspumpin, lihasvoimaa ja kestävyyttä
 • Erittäin kehittynyt makuprofiili

Halvin hinta: €32,90

Mutant Madness -Pre-Workout tarjoaa treeneihisi täysin uuden vaihteen. Tässä PWO, joka saa sinut rikkomaan entiset rajasi. Mutant Madnessin ainesosat on valittu viimeisimpään tutkimustietoon pohjautuen ja annostelu on suunniteltu sinulle, jolla on jo kokemusta suorituskykyä lisäävistä tuotteista. Ihan aloittelijoiden tuote tämä ei siis ole.

Ainesosiin lukeutuvat muun muassa beeta-alaniini ja kofeiini, jotka yhdessä parantavat kestävyyttä, voimantuottoa ja keskittymiskykyä. L-arginiini ja L-sitrulliini lisäävät verenkiertoa lihaksiin, mikä johtaa treenatessa vieläkin vahvempaan lihaspumppiin. Mutant on täydentänyt tuotteen innovatiivisella Absorption Matrix -yhdistelmällä, jotta ainesosat imeytyisivät optimaalisesti.

Mutant Madnessia ei ole luotu nautittavaksi ennen rauhallista juoksulenkkiä. Tätä tuotetta otetaan silloin, kun tarkoituksena on vetää läpi äärimmäisen kova ja intensiivinen treeni. Like a Maniac.

L-Arginine Star Nutritionin 100% aminohappo

L-Arginine Star Nutritionin 100% aminohappo

L-Arginine Star Nutritionin 100% aminohappo lisää verenvirtausta ja saa aikaan todella voimakkaan lihaspumpin treenatessa.

 • 100 % L-arginiinijauhe
 • Lisää verenvirtausta työskenteleviin lihaksiin
 • Lisää myös hapen ja ravintoaineiden kuljetusta
 • Antaa massiivisen lihaspumpin

Halvin hinta: €18,90

Aminohappo L-arginiini on noussut suosituimpien ravintolisien joukkoon. Ihmekös tuo, sillä se antaa treenaamisen yhteydessä mahtavan lihaspumpin tunteen työskenteleviin lihaksiin. Huomaat kyllä eron, kun treenaat salilla.

Joker Edition

Joker Edition

Joker Edition on alkuperäisen, ylistyssanojakin keränneen F#cked Up PWO:n seuraaja. Huikean vahva tehonlisääjä Swedish Supplementsilta.

 • Antaa voimakkaan ja kestävän pumpin
 • Antaa räjähtävää ja pitkäkestoista energiaa
 • Antaa intensiivisen fokuksen
 • Sinulle, joka vaadit treeniltäsi vieläkin enemmän

F#cked Up Joker Editionin kehityksessä on keskitytty voimakkaaseen vaikutukseen, koettuun pumppiin ja parempaan kestävyyteen, aikaansaaden samalla mahtava energiaboosti ja mentaalinen fokus, joka mahdollistaa treenaamisen kovempaa kuin koskaan. Tämä purkki sisältää tehokkaan määrän suorituskykyä parantavaa kreatiinia ja maitohappoja estävää beeta-alaniinia.

Energiaa ja intensiteettiä treeneihin antaa kehittynyt kasviuuteyhdistelmä, joka sisältää keskushermostoa stimuloivia alkaloideja, kofeiinia ja ruusujuurta.

Optimum Nutritionin Gold Standard Pre-Workout

Gold Standard Pre-Workout

Optimum Nutritionin Gold Standard Pre-Workout on intensiivinen Pre-Workout, joka antaa brutaalin vaskulariteetin ja veitsenterävän fokuksen.

 • Tehonlisääjä voimakkaalla vaikutuksella
 • Lisää keskittymiskykyä
 • Ehkäisee maitohappojen muodostumista
 • Antaa intensiivisen lihaspumpin
 • 3 g kreatiinia per annos
 • Raikkaan hedelmäiset maut

Halvin hinta: €32,90

Optimum Nutritionin Gold Standard Pre-Workout on ennen treenejä nautittava tehonlisääjä, joka nostaa suorituskykysi täysin nextille levelille. Sopii kaikille urheilijoille, jotka haluavat saada itsestään ja lihaksistaan maksimipotentiaalin irti suorituksessa.

Jokainen annos Gold Standard Pre-Workout -tehonlisääjää sisältää muun muassa 175 mg kofeiinia ja 1,5 g beeta-alaniinia. Nämä ainesosat antavat terävän keskittymiskyvyn ja auttavat taistelussa maitohappoja vastaan. Tuotteeseen on lisätty myös L-karnitiinia ja L-sitrulliinia, jotka aktivoivat rasvanpolttomekanismeja kropassa ja antavat lihaspumpin. Gold Standard Pre-Workout on viimeistelty 3 g kreatiinia annosta kohden.

Swedish Supplementsin The Butcher

Swedish Supplements The Butcher

Swedish Supplementsin The Butcher on paljon puhuttu Pre-Workout, joka on seuraaja menestyksekkäälle F#cked Up!:lle. Vapauta sisäinen petosi The Butcherin avulla.

 • Voimakas NO-stimulaatio ja lihaspumppi
 • Tehokas maitohappojen vastustus
 • Vahva piristävä vaikutus
 • Reilusti aktiivisia ainesosia – 20 g annoskoko
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Jos tavoitteesi on saada maksimaalinen treenifiilis ja murskata painot salilla, The Butcher etsimäsi tuote. Työnnä syrjään se väsynyt puolesi ja kaiva esiin todellinen teurastaja.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten PWO:ta otetaan?

Sekoita jauhe veteen ja nauti noin 30 minuuttia ennen harjoittelua. Kannattaa aloittaa pienemmällä annoksella, jotta saat selville yksilökohtaisen toleranssisi, nosta vasta sen jälkeen annostusta kunnes toivottu vaikutus saavutetaan. Älä ylitä maksimiannosta.

Miksi ottaa PWO:ta?

Jotta PWO vaikuttaa oikein, on hyvä tietää, mitä etsii. Jos olet väsynyt ja sinun on vaikea keskittyä, sinun tulisi ottaa PWO, joka on suunniteltu parantamaan keskittymiskykyä. Jos treenaat voimaharjoittelua ja haluat lihaskontaktia, sinun tulisi ottaa PWO, joka on suunniteltu edistämään pumppia. Jos treenaat matalalla intensiteetillä mutta pitkään, sinun tulisi ottaa PWO, joka on suunniteltu parantamaan kestävyyttäsi.

Mikä on paras tehonlisääjä?

Hyvä Tehonlisääjä sisältää vähän hiilihydraatteja ja paljon aminohappoja ja kivennäisaineita. Chained Nutritionin Off the Hook on ehdottomasti paras PWO tällä hetkellä.

Onko PWO turvallista käyttää?

PWO:n haittavaikutuksia voi olla sen suuri piristys ja lataus. PWO:n sisältämät piristävät aineet kuten kofeiini, yrttiuutteet ja D-vitamiini piristää pitkäksi aikaa. Esimerkiksi illalla otettu PWO voi vaikuttaa vielä paljon treenin jälkeenkin, mikä voi aiheuttaa unettomuutta ja unen laadun heikkenemistä.

Toleranssin kasvu esimerkiksi kofeiinille voi aiheuttaa myös yhä suurempaa tarvetta kofeiinille ja piristykselle. Toleranssin kasvu voi myös johtaa riippuvuuteen, mistä voi seurata paljon terveysongelmia. PWO:n ottaminen on kuitenkin turvallista, jos sitä otetaan harvoin ja pysytään suositelluissa määrissä.

Scroll to Top