4her kokemuksia & arvostelu

4her on ravintolisäsarja, joka on suunniteltu erityisesti naisten terveyshaasteisiin vastaamiseen. Tuotteet on kehitetty tukemaan naisten hyvinvointia eri elämänvaiheissa, kuten hormonaalisen tasapainon ylläpitämisessä, PMS-oireiden lievittämisessä, vaihdevuosien haasteiden kohtaamisessa ja yleisen terveyden edistämisessä 50+ iässä. 

Tuotteet ovat saaneet positiivista palautetta käyttäjiltä, jotka kertovat kokemuksistaan tuotteiden vaikutuksista mielialaan, energiaan ja seksuaaliterveyteen.

Saa keho tasapainoon 4Herin avulla

Ole oma entinen itsesi, 4Herin avulla – Lisäravinnesarja naisille.

Tuote on naisten luoma, naisille. Tehokkuus perustuu tieteelliseen tutkimukseen, ja kehitetty tarkkojen laatuvaatimusten mukaisesti.

 • Kehitetty Norjassa
 • Kolmannen osapuolen testaama
 • Dokumentoitu vaikutus
 • Palkittu asiakaspalvelu
 • 60 000 aktiivista asiakasta

4her: Tuotteet naisen hyvinvoinnin ytimessä

Hormonal Balance

Hormonal Balance on ravintolisä, joka on suunniteltu tukemaan hormonaalista tasapainoa ja edistämään naisten hyvinvointia. Tuotteen ainesosat, kuten damiana ja panax ginseng, on valittu tukemaan henkistä hyvinvointia ja lisäämään energiaa. Käyttäjäkokemusten mukaan tuote on auttanut monia naisia kokemaan vähemmän mielialan vaihteluita ja lisäämään elinvoimaa.

 • Energia
 • Seksuaaliterveys
 • Virkeys ja mieliala

PMS

PMS-tuote on kehitetty helpottamaan kuukautisten aikaisia oireita ja edistämään hormonaalista tasapainoa. Tuote sisältää ainesosia, jotka on valittu niiden kyvyn perusteella lievittää PMS-oireita ja auttaa naisia löytämään harmoniaa kuukautiskierron aikana. Käyttäjät ovat raportoineet tuotteen auttaneen heitä hallitsemaan PMS-oireita ja parantaneen elämänlaatuaan.

 • Normaali kuukautisvuoto
 • Tunneherkkyys
 • Ruoansulatus

50+

50+ tuote on suunniteltu tukemaan naisten terveyttä keski-iän jälkeen. Se sisältää ravintoaineita, jotka auttavat vastaamaan aikuisten naisten terveyshaasteisiin ja edistämään yleistä hyvinvointia. Käyttäjäpalautteen mukaan tuote on ollut hyödyllinen tukemaan terveyttä ja hyvinvointia tässä elämänvaiheessa.

 • Limakalvot
 • Lihastoiminta
 • Energia ja immuunijärjestelmä

Menopause

Menopause on ravintolisä, joka on kehitetty erityisesti vaihdevuosien oireiden lievittämiseen. Tuote sisältää ainesosia, kuten puna-apilaa ja humalaa, jotka voivat auttaa vähentämään kuumia aaltoja, yöhikoilua ja ärtyneisyyttä. Käyttäjäkokemusten mukaan Menopause on auttanut monia naisia hallitsemaan vaihdevuosien haasteita ja parantamaan elämänlaatuaan.

 • Kuumat aallot
 • Yöhikoilu
 • Ärtyneisyys ja rauhattomuus

4Her kokemuksia

Edilyn L, Hisings Backa

5/5

Mulla on nyt itseasiassa paljon parempi olo.Ei niin alhaiset
energiatasot, ei niin masentunut olo
varsinkaan kun kuukautiset alkaa lähestya, en hikoile samalla tavalla ena oisin. Todella iso kiitos tuotteistanne

Zainanbuvi I, Norsborg

5/5

Hei. Minulle nämä ovat toimineet hyvin, huomaan sen

Susanne D, Nacka strand

5/5

Toimii minulla. Oloni on paljon parempi, kuumat aallot ovat vähentyneet ja kadonneet melkein kokonaan. Nukun yöt paremmin. Voin lämpimästi suositella.

Marlen R, Helsingborg

5/5

Uskon todella, että nämä antoi virkistävän sysäyksen. Näillä jatketaan.

Helka A, NILSIÄ

5/5

En ole nyt niin vihainen

Monica S, Fannrem

4/5

Tyytyväinen

Käyttäjäkokemukset 4her-tuotteista ovat olleet pääosin positiivisia. Naiset ovat kertoneet tuotteiden auttaneen heitä eri tavoin, kuten mielialan vaihteluiden hallinnassa, energiatason nostamisessa ja seksuaaliterveyden parantamisessa. Erityisesti Hormonal Balance on saanut kiitosta sen vaikutuksista mielialaan ja energiatasoon. Monet käyttäjät ovat kokeneet, että tuotteet ovat tuoneet merkittävää helpotusta heidän arkeensa ja parantaneet elämänlaatuaan.

4her: Naisten terveyden innovatiivinen edelläkävijä

4her-brändi syntyi Mari Olsen Solemin intohimosta ja tarpeesta vastata naisten terveyteen liittyviin ainutlaatuisiin haasteisiin. Mari, joka on vastannut 4herin kehittämisestä, tunnisti, että naiset kohtaavat useita terveyshaasteita, jotka usein liittyvät hormonaalisiin muutoksiin iän myötä. Näitä ovat muun muassa hedelmällisyyden ja libidon muutokset, energiatason vaihtelut, stressi ja hormonitasapainon heilahtelut. 4herin tuotteet on suunniteltu vastaamaan juuri näihin tarpeisiin, tarjoten naisille tehokkaita ratkaisuja ja tukien heidän hyvinvointiaan.

Vitamail, yritys 4herin takana, on muutamassa vuodessa kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden johtavista luontais- ja terveystuotteiden sekä ravintolisien toimijoista. Heidän menestyksensä perustuu ainutlaatuisten, pohjoismaiseen elämään ja ilmastoon räätälöityjen ravintolisien kehittämiseen. Tuotteet perustuvat tutkimuksiin, kokemuksiin ja korkealaatuisiin raaka-aineisiin, ja niiden vaikutukset ovat saaneet tunnustusta yli 350 000 asiakkaalta Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Tuotekehitys Vitamailissa on laatua, innovaatioita ja turvallisuutta korostava prosessi. Tutkimukseen perustuen yhdistetään luonnolliset ainesosat ja aktiiviset aineet, jotka ovat osoittaneet tuloksia monenlaisissa tutkimuksissa. Raaka-aineet hankitaan puhtaimmista lähteistä, ja tuotanto tapahtuu Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen (EFSA) sekä Pohjoismaisten elintarviketurvallisuusviranomaisten ohjeiden mukaisesti. Jokainen tuote läpikäy ylimääräisen laadunvarmistuksen Eurofinsin kaltaisessa johtavassa analyysiyrityksessä, varmistaen, että asiakkaat saavat säännöllisesti tuoreita ja korkealaatuisia ravintolisiä suoraan kotiinsa. Tämä sitoutuminen laatuun ja asiakaspalveluun on tuonut Vitamailille tunnustusta ja palkintoja, kuten ”Parhaaksi testattu-Best in Test” -asiakaspalvelupalkinnon.

Scroll to Top