FitNord Ultimate Pro Massage Gun Lihashuoltovasara- Arvostelu & kokemuksia

9.5/10
  • FitNord Ultimate Pro Massage Gun on erinomainen apuväline lihashuoltoon
  • Säädettävä varsi ja 8 erilaista hierontapäätä mahdollistavat monipuolisen käytön
  • Ladattava akku antaa pitkän käyttöajan ja lyhyen latausajan.

FitNord Ultimate Pro Massage Gun lihashuoltovasara on suunniteltu erityisesti aktiivista liikuntaa sekä treenaamista harrastaville ihmisille, jotka tarvitsevat tehokasta apua palautumiseen, lihasten lämmittelyyn ja rentoutumiseen niin kotioloissa kuin itse treenipaikalla.

FitNord Ultimate Pron innovatiivinen kolmiomainen muotoilu on äärimmäisen ergonominen ja käyttäjäystävällinen, jonka ansiosta sitä voi käyttää turvallisesti myös itsensä hieromiseen. Laite painaa 1,5 kiloa ja muotonsa kautta siitä saa aina tukevan otteen kaksin käsin, jolloin hallittavuus sekä lihakseen kohdistettu tärinä on helpompi kohdistaa kuin perinteisellä lihashuoltovasaralla.

FitNord Ultimate Pro Massage Gunin varren voi siirtää kolmeen eri haluamaansa asentoon painamalla laitteessa olevasta säätöpainikkeesta, josta varren saa liikutettua joko suoraan, viistoon tai alaspäin. Eri asentoihin taipuva varsi helpottaa eri lihasryhmiin käsiksi pääsemistä hierottaessa, jopa niiden joihin olisi muuten yksin mahdotonta yltää.

Hierontapäitä Ultimate Pron mukana tulee ennätykselliset 8 kappaletta jotka on tarkasti valmistettu erilaisille lihas- nivel-, jänne- sekä sidekalvojen ja eri lihasryhmien monipuoliseen hierontaan. Näiden lisäksi mallista löytyy kaikki tavanomaiset kuten pyöreä, litteä, puolipallon muotoinen ja patruunan mallinen irrotettava hierontapää.

Hierontapäät voidaan vaihtaa helposti vetämällä ja työntämällä laitteeseen kiinni. Lihasvasaralla hierominen edistää terveyttä, lämmittää lihaksia, aukaisee jumeja, parantaa lihasten verenkiertoa ja yleistä hyvinvointia, ehkäisee vammoilta, rentouttaa ja tehostaa lihaksistossa tapahtuvaa nesteiden kiertoa mikä taas nopeuttaa palautumista.

Laitteen nimellisjännite on 100-240V ja sen taajuus on 50-60Hz. FitNord Ultimate PronVärinataso kulkee aina 16mm iskusyvyyteen jokaisella iskulla ja sitä voi muuttaa tarkoituksen mukaisesti eri lihasryhmiä kohden rentouttavasta ja kevyen hierovasta värinästä lihasjumeihin ja kipupisteisiin kohdistuviin avaaviin pulsseihin.

Irrotettavasta ja ladattavasta 24V / 2600mAh:n litiumakusta riittää tehokkaaseen laitteeseen virtaa minimissään 3, mutta jopa 5 tunnin ajaksi yhtä latauskertaa kohden – eikä harvinaisen lyhyt, vain tunnin latausaika pääse hidastamaan urheilusuorituksesta palautumista. Laturin voi siis huoletta jättää kotiin ilman että laite hyytyy kesken kaiken.

Tehokkuutensa vuoksi FitNord Ultimate Pro Massage Gunin käyttöä tulisi kuitenkin välttää kasvoilla tai kämmenselän alueilla. Myös lasten, raskaana ollessa tai sydänmentahdistinta käyttävien henkilöiden tulisi välttää laitteen käyttöä.

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita

Scroll to Top