Huawei Watch Fit- Arvostelu & kokemuksia

9/10
  • Erinomainen värinäyttö
  • Pitkä akunkesto
  • Sykkeen ja unen seuranta
  • Monipuoliset liikuntatilat
  • Kätevät ilmoitukset
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Huawei Watch Fit SE Nebula Pink on yksi markkinoiden kiinnostavimmista älykelloista, erityisesti niille, jotka etsivät yhdistelmää tyylikkyydestä ja monipuolisista älyominaisuuksista. Kellossa on huomattavan ohut ja kevyt muotoilu, joka sopii erinomaisesti niin arkeen kuin juhlaankin. Silikoniranneke istuu mukavasti ranteeseen, ja sen 5 ATM:n vesitiiviys mahdollistaa kellon käytön myös veden ääressä.

Näytön kohdalla Huawei Watch Fit SE loistaa erityisesti. Sen 1.64 tuuman AMOLED-värinäyttö tarjoaa huikaisevan katselukokemuksen, jossa värit ovat eloisia ja resoluutio (456 x 280 px) korkea. Kellosta löytyy myös mahdollisuus säätää näytön kirkkautta, ja voit valita haluatko näytön olevan aina päällä vai ei.

Sykkeenmittaus, unen seuranta ja monipuolisesti liikuntatiloja

Terveyden seuranta on yksi keskeisimmistä ominaisuuksista älykelloissa, ja tässäkin Huawei Watch Fit SE tekee vaikutuksen. Kello mittaa sykettäsi jatkuvasti ja antaa sinulle hälytyksen, jos sykkeesi nousee liian korkeaksi tai laskee liian alas. Unen seurannassa TruSleep™-ominaisuus tarjoaa arvokasta tietoa unenlaadustasi, minkä avulla voit tehdä parannuksia nukkumistottumuksiisi.

Huawei Watch Fit SE ei jätä liikkujaa kylmäksi. Kello tarjoaa yli 100 erilaista liikuntatilaa, joista jokainen löytää varmasti omansa. GPS-paikannuksen avulla ulkoiluaktiviteettien seuranta on tarkkaa ja informatiivista. Kätevät ilmoitukset saapuvista puheluista ja viesteistä tekevät Huawei Watch Fit SE:stä loistavan kumppanin myös työpäivään.

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita

Scroll to Top