Hyperice Hypervolt Bluetooth- Arvostelu & kokemuksia

9.6/10
  • Hypervolt Bluetoothin Bluetooth-ominaisuus mahdollistaa harjoitustietojen analysoinnin.
  • Lihasvasaran hiljainen moottori sopii käytettäväksi häiritsemättä muita tilassa olijoita.
  • Viisi erilaista hierontapäätä avaavat ja vetreyttävät koko kehon.
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Hypericen Hypervolt Bluetooth on samannimisen edeltäjänsä Hypervoltista kehittyneempi ja Bluetooth ominaisuudella kyllästetty versio. Sen futuristisen ulkomuodon lisäksi se omaa futuristista teknologiaa palkitun QuietGlide:n sekä patentoidun paineanturin muodossa.

Bluetoothin avulla Hyperice Hypervoltin voi yhdistää Hypericen omaan sovellukseen, jolloin se analysoi käyttäjän harjoitustiedot. Tämän edistyneen teknologian avulla Hypervolt kykenee tarjoilemaan erityisen tarkkaa ja optimaalista palauttavaa hierontaa treenin jälkeen sekä lihaksia lämmittävää käsittelyä ennen treenin.

Sovellus toimii sekä iPhonessa että Android pohjaisissa puhelimissa. Kovaa treenaaville lihashuoltovasara on lähes pakollinen itsestä ja omasta palautumisesta huolehtimisen väline, sillä se ehkäisee lihasvammoilta, hoitaa lihaskipuja ja jäykkyystiloja kehossa sekä tulehduksia saamalla nesteet kiertämään ja verenkierron tehostumaaan tärinän avulla.

60 W hiiliharjaton ja hiljainen moottori, jota vasaran Quiet Glide teknologia hiljentää entisestään takaa sen että laitetta voi käyttää häiriöttä ja häiritsemättä muita tilassa olijoita. Tämä tehokas moottori antaa tarpeeksi potkua 2000 – 2600 ja aina 3200 iskuun minuutissa. Valittavana on kolme eri nopeustasoa 30 Hz, 40Hz ja 53Hz nopeuksista.

Hypervolt Bluetooth mallin akku kestää käytössä 3 tuntia, minkä ansiosta laitetta ei tarvitse ladata päivittäin. Akun saa irrotettua laitteesta, mikä taas helpottaa sen lataamista. Hypervolt bluetooth lihashuoltovasara on lisäksi kevyt, vain 1,13kg ja siksi helppo ottaa mukaan tarvittaessa.

Hypervolt Bluetooth sopii hyvin niin arkiliikkujalle kuin kovemmin treenaavalle viiden irrotettavan mukana tulevan hierontapään ansiosta, joista tulee mukana 1 haarukkamallinen, 1 pallopäinen, 2 hieman erilaista lattapäistä hierontapäätä sekä yksi patruunan mallinen iskupää. Näillä avaa ja vetreyttää koko kehon ja kaikki lihasryhmät.

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita

Scroll to Top