inSPORTline Bitigo Lihashuoltovasara- Arvostelu & kokemuksia

8.5/10
  • Kompakti ja kevyt lihashuoltovasara kotiin ja matkalle.
  • Monipuoliset hierontapäät eri lihasryhmille ja herkille alueille.
  • Energiatehokas ja pitkäkestoinen akku tarjoaa jopa 5,8 tuntia hierontaa.

inSPORline Bitigo Lihashuoltovasara on yksi lihashuoltovasaroiden kevyemmästä päästä ja todella kompakti pakkaus. Se on erinomainen apu kotiin ja reissuun oman kehon lihashuoltoon ja jumien aukaisemiseeen.

Lihashuoltovasaraa voi käyttää myös lämmittelyyn ennen treeniä ja sen käyttäminen jo ensimmäisestä kerrasta lähtien auttaa merkittävästi kehon lihasten palautumisessa treenin jälkeen, joka taas ehkäisee tulevaisuudessa mahdollisilta lihasvaurioilta ja vammoilta.

inSPORTline Bitigon 48 W moottori antaa tärinää kehon eri lihasryhmille 1800-3000 rpm:n välillä, mikä parantaa tehokkaasti sekä pintaverenkiertoa että syvempää verenkiertoa ja nesteiden vaihtumista lihaksissa.
20 eri värinätason vaihtoehtoa mahdollistavat hienovaraisemman ja lihasryhmälle optimaalisen hierontatason. Lihasvasaran tärinän avulla kaikki kuona-aineet ja muut treenin aikana lihaksiin kertyneet nesteet saadaan parhaiten liikkeelle.

Tehokkaammasta moottorista lähtee jonkin verran ääntä, noin 35-45dB verran. inSPORTline Bitigon on kokoonsa nähden myös äärimmäisen energiatehokas ja sen akunkesto on jopa 5,8 tuntia riippuen värinätason valinnasta.

Akku lataa itsensä täyteen nopeasti silloinkin, kun homma jää kesken. Hierontaa pääsee jatkamaan jo vaivaisessa 3 tunnissa. Lihashuoltovasaran mukana toimitetaan neljä erilaista irroitettavaa hierontapäätä; pyöreä-, litteä-, haarukka- ja patruunan mallinen iskupää.

Pyöreä hierontapää soveltuu koko keholle ja erityisesti reisilihaksille sekä pakaroille. Haarukka hierontapäällä voi aukoa jumit selkärangan molemmin puolin tai hieroa käsivarsia ja pohkeita. Litteä hierontapää on hellävarainen ja soveltuu herkemmille alueille kuten rintalihaksille. Pienellä iskupäällä pääsee käsiksi kehon syviin lihaksiin ja jumiutuneisiin lihaskimppuihin ja kipukohtiin.

Nämä tekevät kehonhuollosta monipuolisen kokemuksen ja sopivat kehon eri lihasryhmille. inSPORTline Bitigon kanssa toimitetaan siihen kuuluva vetoketjulla suljettava kassi, jossa on kantamista helpottava kantokahva. Mukaan kuuluu myös ohjekirja ja laturi lihashuoltovasaran oikeaoppista ja turvallista lataamista varten.

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita

Scroll to Top