inSPORTline Rondys Lihashuoltovasara- Arvostelu & kokemuksia

8.6/10
  • nSPORTline Rondys lihashuoltovasara tarjoaa tehokkaan ja monipuolisen hieronnan
  • Mukana tulevat erilaiset hierontapäät varmistavat tehokkaan lihashoidon eri kehon alueille
  • Ladattava akku ja kantolaukku tekevät Rondysista helpon kuljettaa ja käyttää missä vain
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

inSPORTline Rondys lihashuoltovasarassa on erilaisia irrotettavia hierontapäitä, jotka takaavat sen että jokainen lihas kehossa saadaan auki, lämmiteltyä ja palautettua juuri sille sopivalla tuntumalla ja sen vaatimalla teholla.

inSPORTlinen lihashuoltovasaroille tyypilliseen tapaan myös Rondyssa on 20 eri värinätason vaihtoehtoa joista valita eri alueille ja lihasryhmille sopiva intensiteetti. Tehokkaan Rondysin sydämenä toimii 60 W moottori, joka varmistaa, että vasaran iskut uppoavat jopa 12mm iskunpituuden syvyyteen, jotta hieronta vaikuttaa varmasti syvälle lihaskudokseen.

inSPORTline Rondys tärinätaajuus on laaja 1800-3000 rpm joka saa veren kiertämään kehossa. Tehokkuudestaan huolimatta lihasvasaran äänitaso jää vain 35-45 dB tasolle ja se painaa käytössä vain 1,1kg.

Ladattava 24 V/1500mAh:n litiumioniakku antaa käyttöaikaa mojovat 6,5 tuntia yhdellä lataus kerralla, eikä laitetta tarvitse akun loppuessa ladata yhtään sen pidempään. Vain 3,5 tunnissa Rondys on jälleen käyttövalmis vasaroimaan lihakset pehmeiksi.

inSPORTline Rondysin eri hierontapäät varmistavat että nesteet lihaksessa saadaan kiertämään ja verenkierto niissä tehostuu. Lihasvasaran käyttö ehkäisee tapaturmilta treenatessa ja auttaa monenlaisiin erilaisiin kehon alueen kiputiloihin.

Peukalon- ja patruunan muotoiset iskupäät avaavat triggeripisteet kehossa ja sopivat hyvin pienten lihasten käsittelyyn, joihin ne on helppo kohdistaa. Talttapää sopii kovaan hierontaan ja olkapäille kun litteä hierontapää käy parhaiten herkemmille kehon alueille.

Haarukkapäällä voi hieroa selkärangan molemmin puolin ja avata sieltä lähtevät lihasjumit ja pallopää sopii koko kehon yleiseen hierontaan. Rondysin mukana toimitetaan 6 erillistä hierontapäätä, ohjekirja ja laturi sekä lihasvasaraan kuuluva kahvallinen kantolaukku, jonne kaikki tarvikkeet saadaan mahtumaan ja kuljetettua myös mukana.

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita

Scroll to Top