Spokey Volver+- Arvostelu & kokemuksia

8.4/10
  • Vakionopeudensäädin ja 3 vaihdetta
  • 8 tuumaiset kovat renkaat sekä iskunvaimennus
  • Valaistus, heij
329

Kaikki ovat aloittelijoita joskus ja juuri heille Spokey Volver+ on paras sähköpotkulauta aloittaa uudella menopelillä kulkeminen. Spokey Volver+ on paras sähköpotkulauta aloittelijalle usean ominaisuutensa vuoksi. 

Spokey Volver+ on oma vakionopeudensäädinjärjestelmä ja kolme eri vaihdetta sen kulkunopeuden hallinnoimiseen: 10km/h – 15km/h ja 20km/h, mikä helpottaa uuden ja aloittevan sähköpotkulautailijan saamaan tuntumaa turvallisesti uuteen menopeliin. 

36V, 6Ah -220Wh akkukapasiteetti Vakionopeudensäädin varmistaa tasaisena pysyvän ajonopeuden ilman että siitä tarvitsee murehtia. Ohjaustangossa olevan LED konsolin kautta voi helposti ja yhdellä vilkaisulla seurata sen hetkistä nopeutta, valittua vaihdetta, etäisyyttä ja akun varaustasoa. 

Spokey Volver+:ssa on aloittelijaystävällisenä turvaominaisuutena Kick start-toiminto, jolla sen hallittavuus paranee, kun ei olla liikkeessä esimerkiksi liikennevaloihin pysähtyneenä. Ominaisuuden ansiosta se ei pääse lähtemään itsestään liikkeelle ilman avustavaa potkaisua eteenpäin, jolloin moottori lähtee käyntiin. 

300W moottori antaa energiaa huristella 20 kilometrin tuntivauhtia, joka on alhaisempi kuin laillininen useimmille sähköpotkulaudoille asetettu 25km/h nopeusrajoitus. Näin uudempi käyttäjä voi totutella rauhassa vauhdin huumaan. 

Turvallisuus on huomioitu Spokey Volver+:ssa monipuolisella valaistuksella ja näkyvyyden hallinnalla. Edestä sähköpotkulauta on varusteltu kirkkaalla valkoisella LED ajovalolla ja takana punaisella LED jarruvalolla. 

Sivuilla Spokey Volver+:ssa on runkoon integroidut heijastimet, jotka lisäävät näkyvyyttä niin hämärässä kuin päivällä. Mallissa on myös soittokello, jolla ilmoittaa tulostaan ja onnistua ohituksissa turvallisesti. 

Ohjaustangossa on myös kiinteä sähköinen jarrukytkin ja takana takapoljin-mallinen jalkajarru. 8 tuumaiset kovat renkaat sekä iskunvaimennus edessä tekevät menosta mukavaa epätasaisemmallakin ajotiellä, jotka yhdessä vähentävät asfaltissa tuntuvia koloja ja maaston muodoista johtuvia epätasaisuuksia sekä tärinää. 

Spokey Volver+ on kaulastaan taittuva malli, jolloin sen saa pakattua vaikka isoon putkikassiin, varastoitua pieneen tilaan ja kuljetettua helpommin mukana bussissa, metrossa tai auton takakontissa. 

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita

Scroll to Top