Treffivinkit urheilijoille

Treffivinki urheilijoille

Parasta on suunnitella treffit hyvin. Paras idea on sellainen, josta itsekin pitää. Tunnelma voi nousta kattoon ja ylikin ihan vain auringonlaskua katsellessa laiturilla tai kalliolla tai vaikka veneessä kuoharia nauttien.

Varsinkin naiset tykkäävät romantiikasta ja kohteliaisuuksista. Jos mies on luonnollinen ja oma itsensä, se on aina vain eduksi. Jos molemmat harrastavat liikuntaa, treffipaikaksi voi valikoitua vaikkapa seinäkiipeilypaikka taikka keilahalli. Liikunta saa tuntemaan olonsa puoleensavetävämmäksi ja itsevarmemmaksi.

Käytä luovuutta

Kannattaa panostaa treffien suunnitteluun ja kertoa treffikumppanille, millaista ohjelmaa treffeille on ajatellut. Antaa hyvän kuvan, kun olet halunnut paneutua treffeihin etkä pelkästään pyytää ulos. Mikäli treffikumppanillasi ei ole mitään erityistä ideaa mielessään, annat hyvän vaikutelman kun sinulla on esittää kivoja paikkoja, joissa voitte käydä.

Kannattaa siis olla luova ja miettiä pelkän kahvilan sijaan vaikka jotain yhteistä tekemistä. Kuitenkaan mitään liian monimutkaista ja erikoista ei kannata kehittää, sillä muuten koko treffeille lähteminen voi pelottaa liikaa.

Kohteliaisuus kunniaan

Kannattaa panostaa hyviin tapoihin ja kohteliaisuuteen, ne toimivat aina ja tekevät varmasti vaikutuksen. Ylikohtelias ei tarvitse olla, mutta on hyvä kiinnittää huomiota oven avaamiseen ja hyviin pöytätapoihin.

Kohteliaisuus on hyvä toteuttaa luontevasti, eikä yrittää liikaa. Tällöin treffeistä saattaa jäädä toiselle mieleen vain kiusallisuus ja kaavoihin kangistuneisuuden mielikuva sinusta. Aina on hyvä kehua treffikumppanin ulkonäköä ja asua, mutta tämäkin siis vain kohtuudella. Hän voi olla sinun mielestäsi kaunein näkemäsi nainen, mutta jos menet liikaa häntä kehumaan, voit tuntua hänestä friikiltä.

Rentous saa treffikumppaninkin rentoutumaan

Treffeillä olisi hyvä jutella jostakin rennosta aiheesta. Ajankohtaisista aiheistakin voi puhua, mutta uskonto, politiikka, edelliset suhteet ja raha ovat sellaisia aiheita, joita on hyvä ensitreffeillä välttää. Toki näistä voi jutella myöhemmin, mutta ensimmäisten treffien tunnelma voi näillä aiheilla lässähtää.

Kysy vaikka mistä toinen on kiinnostunut tai palaa aiheisiin, joista olette jo mahdollisesti alkuun puhuneet viestitellen. Kannattaa kysyä sellaisia kysymyksiä, joihin ei voi vastata pelkästään yhdellä sanalla, niin saatte jutun juurta aikaiseksi.

Negatiiviset aiheet on siis syytä jättää käsittelemättä. Entisiä kumppaneita tai työpaikkaa ei ole syytä haukkua, sillä positiivisuus on parempi valtti ensimmäisillä treffeillä. Keskity vain tutustumaan tuohon uuteen ihmiseen ihan yleisellä tasolla.

Olet onnistunut erinomaisesti, jos saat deittisi nauramaan. Voit vaikka miettiä valmiiksi joitakin hauskoja juttuja, jotka haluat jakaa hänen kanssaan. Näin saat pidettyä tunnelman kevyenä. Ole itsevarma olematta kuitenkaan ylimielinen tai röyhkeä. Sellainen ei yleensä säväytä vastapuolta. Kuten ei oman itsensä vähättelykään.

Muista myös kuunnella

Kun olette sen keilaamisen tai seinäkiipeilyn jälkeen edenneet vielä mahdollisesti kahvillekin, muista kuunnella myös häntä mitä hänellä on sanottavaa. Reagoi myös hänen juttuihinsa muutenkin kuin vain nyökyttelemällä sopivissa väleissä.

Treffeillä

Haasta hänet syvempään keskusteluun oikeilla jatkokysymyksillä ja pidä keskustelua omalta osaltasi yllä. Älä siis vain jaarittele itsestäsi vaan anna hänenkin jaaritella itsestään. Jos hänellä on tilannetajua myös, hän osaa kyllä kääntää keskustelun aiheen takaisin sinuun.

Kun myös osaat kuunnella tarkkaavaisesti, osoitat olevasi kiinnostunut. Tällöin hän tuntee olonsa innostuneeksi ja kertoo lisää. Pidä myös katsekontaktia yllä, mutta siirrä katseesi välillä myös pois hänestä. Jos vain tuijotat häntä pitkään, se saattaa tuntua hänestä kiusalliselta ja alat tuntumaan joltain tosi karmivalta hyypiöltä. E-kontakti jäsenyys voi tuoda sinulle tarvittavaa itsevarmuutta.

Miten treffit päätetään?

Varmasti huomaat treffien jälkeen, miten ne ovat sujuneet. Jos juttua riitti ja teillä oli sopivasti huumoria ilmassa, niin todennäköisesti hänenkin mielestään treffit ovat sujuneet hyvin.

Mutta miten toimitaan kun ollaan lopettelemassa treffejä ja poistutaan kahvilasta tai keilapaikasta? Ehkä mahdollisesti hän saattaa sinut bussipysäkille tai parkkipaikalle, jos ole tullut omalla autolla paikalle.

Jos huomaat olevasi häneen ihastunut ja toivot näkeväsi hänet uudelleen, miten tuot tämän hänelle julki? Kannattaa hiukan hidastaa kävelyvauhtiaan ja pysähtyä hänen lähelleen ja katso häntä silmiin. Voit sanoa vaikka että sinulla oli kivaa ja kiitos treffeistä. Jos hän hymyilee ja katsoo sinua takaisin silmiin, voit vaikka siirtyä hieman lähemmäksi ja vähintään halata häntä. Suukko voi olla mahdollinen, jos hän siltä näyttää, mutta älä ole liian tungetteleva.

Scroll to Top