Manduka Black Mat PRO joogamatto arvostelu ja kokemuksia

Manduka Black Mat PRO joogamatto tarjoaa jokaiselle joogaajalle erinomaisen alustan. Matossa on erinomainen pito jokaisessa liikkeessä ilman ihoon tarraantuvaa pintaa. Maton materiaali tarjoaa liikkeitä vaimentavaa ja tukevaa ominaisuutta, jolloin kaikki liikkeet ovat turvallista ja helppoa tehdä. Valmistaja tarjoaa tuotteeseen elinikäisen takuun. Se on myös huomattu käytössä sillä tämä matto on erittäin pitkäikäinen ja samalla se on mukavan helppo pitää puhtaana.

Katso hintavertailu täältä »

Mistä pidimme tuotteessa

 • Erinomainen pito kaikkien liikkeiden aikana
 • Miellyttävä vaimennus
 • Matto on todella kestävä
 • Mukavan helppo pitää puhtaana

Mitä parannettavaa tuotteessa on

 • Matto saattaa olla liukas uutena

Käyttäjien arvosteluja ja kokemuksia

”Tykkään kuinka pääsen matolleni ja voin olla harjoitella ajattelematta itse mattoa (eli liukastumista, säätämistä jne.). Kyllä, matto oli aluksi liukas, mutta suolasin maton ohjeiden mukaan ja muutaman päivän harjoittelun jälkeen se tuntui hyvältä. Luulen, että alkutunne on vain pitomateriaalin funktio, ja kun se kuluu vähän, se on paras.”

”Olen opettanut joogaa viimeiset 8 vuotta, ja tuona aikana mielestäni minulla on ollut kaikki joogamatot markkinoilta – Lulu, Jade, Cork jne. Jokainen näistä matoista hajoaa vuodessa ja näyttää kauhealta. Kun lopulta löysin ja ostin PRO maton muutama vuosi sitten, en voinut uskoa sen kestävyyttä. Se näyttää täsmälleen samalta kuin silloin kun ostin sen, vaikka olen harjoitellut sillä tuhansia kertoja. Se on puhdas eikä ime hikeä. Se on erittäin tiheä ja ylellinen.”

”Olen käyttänyt satoja joogamattoja yli 40 vuoden ajan ashtangan ja vinyasan harjoittelussa. Paksuja, ohuita, kumisia, komposiittia, rumia, viileitä, taitettavia, kalliita. Useimmat ovat roskaa. Tämä on poikkeuksellisen hyvä. Se on tarpeeksi paksu sinne, missä minulla on ongelmia polvistua tai laskea eri asentoihin kovalla pinnalla. Olen murtanut varpaan liikkumalla eri asentoihin 4 mm matoilla. Tarvitsen iässäni (61) kaiken tuen, jonka saan. Se pätee myös joogamattoihin.”

Kenelle Manduka PRO joogamatto sopii?

Nainen venyttelemassa

Manduka Black Mat PRO joogamatto sopii kaikille laatua ja huomaamattomuutta haluaville käyttäjille. Manduka PRO sopii myös erittäin hyvin mihin tahansa joogalajiin. Matossa on erinomainen pito ja se on hyvin kestävä, joten sen käyttökokemus on erittäin miellyttävä. Normaalikokoisen maton lisäksi on saatavilla myös pidennetty matto, joten kaiken pituisille joogaajille löytyy varmasti sopiva matto. Manduka PRO vaimentaa ja tukee liikkeitä hyvin, joten liikkuminen maton päällä on aina helppoa, miellyttävää ja turvallista.

Ominaisuudet

 • Suljettu pintarakenne pitää kosteuden ja bakteerit poissa, lisää käyttöikää ja tekee tunnin jälkeisestä siivouksesta helppoa
 • Paksu patja tarjoaa vertaansa vailla olevan käyttökokemuksen, matto pitää huolen myös hyvästä nivel tuesta ja se pysyy paikallaan jokaisella lattiamateriaalilla.
 • Hyvän pidon ja pintamateriaalin ansiosta maton päällä on helppo liikkua tarraantumatta mattoon
 • Standard 100 OEKO-TEX®-sertifioitu ja matto on valmistettu päästöttömästi
 • Kaikki matot ovat käsintehtyjä

Tekniset tiedot

 • Koko: Normaali matto; 180cm x 66cm x 6mm paksu, Pitkä matto; 215cm x 66cm x 6mm paksu
 • Paino: Normaali 3,4kg, pitkä 4,3kg
 • Materiaali: PVC

Yhteenveto

Manduka PRO joogamatto on laadukas ja käyttäjäystävällinen jokaiselle joogaajalle. Maton hinta on melko korkea, mutta vastapainona se tarjoaa erittäin pitkäikäisen kumppanin joogaajalle, joten hinta-laatusuhde on varmasti erinomainen. Maton ominaisuudet ovat jokaisessa suhteessa markkinoiden parhaimmistoa, joten Manduka PRO joogamatto on erinomainen valinta jokaiseen joogalajiin.

Scroll to Top