Ruokakassipalvelu Ruokaboksi -arjen pelastaja

Helpompaa arkea Ruokaboksilla

Ruokaboksi on loistava palvelu, joka tuo suoraan kotiovellesi valmiit ruokalistat ja ruokaohjeet sekä huolella valitut raaka-aineet. Tämä on näppärä palvelu, joka säästää aikaa kun ei tarvitse itse jonotella kaupassa. Reseptien mukaan on helppo tehdä ruokaa. 

Tämän päivän kuluttajat ovat vaativia ja ruokaboksilta vaaditaan paljon, sillä reseptejä ja halvempiakin ruoan hintoja on tarjolla verkkoruokakaupoissa. Ruokaboksin raaka-aineet tulevat suoraan tuottajilta ilman monia väliportaita. Boksit kootaan keräilykeskuksessa ja sieltä ne laitetaan matkaan ympäri Suomea. 

Ruokaboksilla luksusta arkeen

Se iänikuinen ongelma mitä tänään syötäisiin! Ruokaboksin kanssa ei ole näitä ongelmia, koska se on mietitty sinun puolestasi. Ruokaboksissa on mukana arjen ruoat valmiiksi mietittynä, aterioiden ainesosat löytyvät boksista resepteineen. Ihmiset ovatkin ottaneet boksit tyytyväisinä vastaan. Sisältö on laadukkaista ja mahdollisimman kotimaisista raaka-aineista koostettu ja se on värikäs sekä monipuolinen. Reseptit on helppo valmistaa ja ateriat ovat maistuvia. 

Ruoka on monelle sellainen asia, johon halutaan panostaa. Monet kotitaloudet ovat valmiita maksamaan hiukan enemmän siitä, että pääsevät ruoanlaitossa helpommalla. Eikä tarvitse toppahousuisten taaperoiden kanssa lähteä töiden jälkeen kauppaan, vaan boksi tuodaan kotiin. Ihanaa arjen luksusta! 

Ruokaboksi tuo vaihtelua arkiruokiin

Ruokaboxi

Ruokaboksin sisältö on monipuolinen, löytyy niin kasvisruokaa, kalaa ja keittojakin. Valmiit reseptit ovat mukavia, kun niiden avulla tulee kokeiltua uusia ruokia ja ne voivat jäädä vakituisesti perheen ruokalistalle. Itsellä kun ei aina mielikuvitus laukkaa reseptien suhteen niin on kiva että joku on valmiiksi ne miettinyt. Usein kun tulee tehtyä aina niitä samoja ruokia viikosta toiseen. Ruokaboxi onkin tervetullut vaihtelutuulahdus perusruokiin. 

Lisäksi Ruokaboksin pakkausmateriaalit ovat kierrätettävät. Kasvikset ja vihannekset on pakattu paperipusseihin ja pakasteiden sekä kylmätuotteiden pussi on mahdollista antaa kuljettajan mukaan seuraavalla kerralla. Kuten koko boksinkin. Tai sitten voi vaihtoehtoisesti kierrättää ne itse. 

Ruokaboksi kokemuksia

Ruokaboksia käyttäneet ovat kertoneet olevansa erittäin tyytyväisiä tuotteisiin ja mikä parasta, raaka-aineiden joukossa on ilahduttavan paljon luomutuotteita. Ruokaboksi tuo hymyn huulille ja on vähän kuin olisi joulu kun boksi tuodaan kotiin. 

Lisäksi Ruokaboksin palvelukonsepti on joustava, palvelussa voi rastittaa haluamansa viikot. Ei ole sitoutumispakkoa, jolloin pitäisi jaksaa kokkailla joka viikko. Voi valita boksin toimituksen vaikka vain silloin tällöin. Kunhan vain huolehtii, että muistaa tehdä tilauksensa ajoissa, niin se ehditään toimittaa. Ja lisäksi itse boksin voi tosiaan antaa kuljettajalle takaisin. 

Ruokaboksi mielletään erinomaiseksi palveluksi kiireistä arkea helpottamaan. On myös näppärää, että voi valita haluamansa boksit ja myös vaihdella niitä. 

Ruokaboksi hinta

Ruokabokseja on eri hintaisia. Ruokaboksi Original sisältää arkiruokaa uusilla mauilla. Joka viikko boksista löytyy uudet reseptit niin kala-, liha-, kana- kuin kasvisruoistakin. 

Inspiroivia reseptejä ja vaihtelua arkieväisiin laadukkaista raaka-aineista selkeillä ohjeilla varustettuna  tarjoaa pieni Ruokaboksi, joka maksaa 62 euroa ja isompi 77 euroa. Pieni Vegeboksi herkullisen ja maistuvan kasvisruoan ystäville maksaa 59 euroa ja isompi 75 euroa. Nämä maistuvat reseptit on suunniteltu satokauden kasvisten mukaisesti. Erityisesti lapsiperheiden tarpeisiin suunnatut suosikkiruoat tutuilla mauilla ja helpoilla resepteillä tarjoaa Ison perheen boksi, jonka hinta on 77 euroa ja jättiboksin puolestaan saa 109 euron hintaan. 

Bokseihin voi siis valita joko kolme tai neljä ateriaa mukaan. Reseptit ja aterioiden ainesosat on etukäteen nähtävissä, joten on helppo valita itselle sopivin boksi ruokineen. Ruokabokseja toimitetaan pääkaupunkiseudulle, Turkuun, Tampereelle, Hämeenlinnaan, Vaasaan, Lahteen, Kouvolaan, Jyväskylään, Kuopioon, Joensuuhun, Ouluun sekä näiden lähikuntiin

Kenelle Ruokaboksi sopii?

Iloinen nainen tekee ruoka

Erityisen hyvin Ruokaboksi sopii henkilöille, jotka kaipaavat vaihtelua, uusia ideoita, herkullisuutta sekä nopeutta arjen ruoanlaittoon. Perheen ruokahetket ovatkin aina monipuolisia ja vaihtelevia Ruokaboksin avulla, sillä reseptit on suunniteltu aina viikoksi kerrallaan. 

Ruokakaupoissa kuluneen ajan ja energian voi säästää johonkin mukavampaan, kuten vaikka perheen yhdessäoloon tai sitten ihan vain rentoiluun ja harrastuksiin. Koska ateriat on valmiiksi suunniteltu, ei synny hävikkiä impulsiivisten ostoskäyntien vuoksi. Monelle tuottaa tuskaa uusien reseptien miettiminen, joten Ruokaboksi on kuin taivaan lahja. 

Ruokaboksin kaikki reseptit on suunniteltu niin, että ateria valmistuu noin 30 minuutissa, joten koko iltaa ei tarvitse viettää hellapoliisina. Boksi toimitetaan ovelle tiettyyn kellonaikaan, joten ei tarvitse päivystää sitä odottamassa. Kotiovelle toimitus onkin ihan parasta Ruokaboksin mallissa ja oman boksin etenemistä voi seurata saadun linkin kautta. 

Myös erityisesti lapsiperheissä ilahdutaan Ruokaboksista, kun ei tarvitse ensin käydä marketissa jonottamassa ja sitten vielä alkaa loihtimaan perheelle ateria pöytään. Lapsiperheen kauppareissut eivät aina ole sieltä leppoisimmasta päästä, ja kärryyn tulee nakattua aina ne samat ruoat. 

Miksi pitäisi valita Ruokaboksi?

Ruokaboksin tarkoituksena on vähentää perheiden kiireitä ja reseptien suunnitteluun ja kaupassakäyntiin kuluvaa aikaa. Ruokaboksi suunnittelee, kerää, mitoittaa, pakkaa ja toimittaa arjen ruokatarvikkeet resepteineen päivineen asiakkaan kotiin. Ruokaboksi suosii luomua ja pyrkii pitämään toimitusketjut mahdollisimman lyhyinä. Reseptit on suunniteltu koko perheelle ja ne on helppo valmistaa. 

Suurin osa suomalaisista ruokailee yhdessä päivittäin, joten yhdessä vietetylle ajalle on tilaus. Valmiit herkulliset reseptit vähentävät roskaruoan syömistä ja myös hävikki vähenee, koska kaikki on mitoitettu valmiiksi. 

Ruokaboksin palveluun ei lisätä erillisiä toimituskuluja, vaan hintaan sisältyy aina kylmäkuljetus ihan kotiovelle asti. Työpäivän jälkeen ei tarvitse alkaa miettimään, mitä ruokaa tekisi ja löytyykö tarvittavat aineet kaapista. Lisäksi Ruokaboksi mahdollistaa monipuolisemman aterioinnin ja uusien reseptien kokeilun. Ruokaboksi onkin mainio tapa helpottaa kiireistä arkea ja viettää enemmän aikaa perheen kanssa. Ruokakassi kotiin tuotuna on varsin ilahduttava pakkaus!

Ruokaboksin myötä ruoanlaitto alkaa innostamaan enemmän ja keittiökin tulee ehkä pidettyä siistimpänä, jotta boksin saapuessa sille on tila valmiiksi raivattuna. Syömisestä tulee monipuolisempaa eikä tule aina veivattua niiden muutaman reseptin välillä. Arjesta muodostuu helpompaa ja annoksista jää ehkä ylikin seuraavalle päivälle, joten ei tarvitse heti alkaa kokkaamaan töistä päästyään. 

Kumman ottaisi: Ruokaboksin vai Sannan ruokakassin?

2 vaihtoehtoa

Nämä molemmat ruokakassipalvelut ovat todella laadukkaita ja reseptit erinomaisia. Raaka-aineetkin ovat kummassakin monipuolisia eli ei tarvitse syödä ihan niitä tavallisia perusruokia. 

Ruokaboksilla on selkeämmät nettisivut kuin Sannalla, mutta toki itse tilaaminen on molemmilla ihan yhtä vaivatonta. Tilaukset toimitetaan kummallakin palvelulla aina maanantaisin sovitun toimitusajan puitteissa ja tilaukset tulevat kotiovelle asti. Kasvisruokaboksit löytyy kummaltakin mutta vegaanista vaihtoehtoa ei ole kummallakaan palvelulla. 

Ruokaboksin valikoimassa on ainoastaan kolme vaihtoehtoa, Sannan ruokakassilta löytyy useampia vaihtoehtoja, kuten Helpot ja nopeat, Kala-kasvis, Klassinen, Lasten suosikit sekä Kasvis. Lisäksi Sannan ruokakassi tarjoaa lisäksi mm. hedelmäkassin sekä mausteita, Ruokaboksilla tällaista vaihtoehtoa ei ole.

Ruokaboksin kuljetusalue on paljon kattavampi kuin Sannan ruokakassin, jonka toimitukset kohdistuvat tällä hetkellä vain pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Turun alueelle. Kummankin palvelun hintataso on melko samaa luokkaa ja suurin osa tuotteista onkin täysin samanhintaisia. 

Niin Sannan ruokakassi kuin Ruokaboksikin toimitetaan jämäkässä pahvilaatikossa kotiovelle asti. Molempien yritysten reseptit ovat helppoja ja selkeitä, niillä onnistuu vähän tumpelompikin kokki loihtimaan hyvän aterian. Ruokatoimituspalveluiden avulla teet arjestakin ihanaa. 

Vieritä ylös