Sykemittarivertailu 2020

Polar Vantage M -älykello

Miksi sykemittari?

Sykemittarit ovat yleistyneet kuntoilijoiden keskuudessa, eikä ne ole enää vain huippu-urheilijoille. Sykemittarin perusideana on näyttää syke, jotta urheilija voi varmistua treenaavansa oikealla sykealueella.
Nykyisin sykemittarit näyttävät sykkeen lisäksi muun muassa poltetun kalorimäärän, GPS:n mittaaman reitin ja jopa unianalyysin.

Sykemittarit ovatkin muuttuneet eräänlaisiksi urheilukelloiksi. Tärkein seikka valitessa itselle sopivaa sykemittaria on päättää, mihin lajiin sitä haluaa käytettävän ja kuinka paljon erilaisia lisätoimintoja kellolta haluaa. Toisille riittää pelkkä sykkeen ja kalorinkulutuksen seuranta, mutta edistyneimmät mallit tarjoavat treenivinkkejä ja ovat erikoistuneet tiettyihin lajeihin, kuten uintiin tai juoksuun.

Paras sykemittari 2020 -vertailu

Tässä vertailussa esittelemme parhaat sykemittarit ja urheilukellot vuonna 2020.

Testin paras sykemittari: Polar Vantage M -multisportkello

Polar Vantage M -älykello

Kotimainen Polar on sykemittarivalmistajien aatelisia. Polarin suosituimpia malleja on Polar Vantage M -sykemittari, joka onkin yksi markkinoiden paras malli. Katso hintavertailu täältä.

Vantage M- sykemittari mittaa sykkeen ympärivuorokautisesti ja tekee öisin käyttäjästään unianalyysin kertoen unisyklistä ja unenlaadusta. Treenin aikana se muodostaa kuvan siitä, miten treeni rasitti eri kehon osia. GPS-mittauksen avulla näet tarkasti tekemäsi lenkin.
Polarin sykemittari sopii lähes jokaisen lajin harrastajalle, sillä se tukee 130 eri urheilumuotoa. Voit asettaa laitteeseen harjoitusta varten haluamasi sykealueen, jolloin kello värisee, mikäli poistut halutulta sykealueelta.

Sykemittari on erittäin kevyt ja painaa vain 45 grammaa. Suuri plussa siitä, että tämän kellon kanssa et tarvitse sykevyötä, sillä se mittaa sykkeen suoraan ranteesta. Jos GPS ja optinen sykemittaus on päällä, sykemittarin akku kestää päivittäiskäytössä noin 30 tuntia. Saat ladattua sykemittarin käyttöä varten älypuhelinsovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta. Sen kautta saat myös kaikki älypuhelimesi ilmoitukset sykemittarin näytölle. Kaiken lisäksi tämä kello on erittäin tyylikäs ranteessa!

Paras halpa sykemittari: Amazfit Bip Lite

Amazfit Bip Lite -sykemittari

Amazfit Bip Lite -älykello on erinomainen, edullinen sykemittari. Se on vesitiivis ja tukee 4 eri urheilulajia (juoksu ulkona ja juoksumatolla, pyöräily ja kävely). Tätä sykemittaria voit käyttää kevyesti ympäri vuorokauden, sillä se painaa vain 32 grammaa. Öisin nukkuessasi se seuraa unenlaatuasi unenseuranta-toiminnon avulla.

Ainoa puuttuva ominaisuus on sisäänrakennettu GPS. Muutoin kellosta löytyvät kaikki tarvitsemasi perusominaisuudet.
Tämän sykemittarin ehdoton vahvuus on sen ällistyttävän pitkäkestoinen akku. Akku kestää lataamatta jopa 45 päivää. Sykemittari ottaa vastaan myös älypuhelimeesi tulevat ilmoitukset. Vertaile edullisin hinta täällä.

Paras sykemittari ilman vyötä: Fitbit Versa 2

Fitbit Versa 2

Fitbit Versa 2 on vedenpitävä älykello, jonka kanssa et tarvitse sykevyötä.

Kello seuraa unenlaatuasi, aktiivisuuttasi, terveyttäsi, päivittäistä liikuntaasi ja monta muuta ominaisuuttasi. Kellossa on sisäänrakennettu GPS-ominaisuus ja se synkronoi automaattisesti kaikki tiedot ja tulokset tietokoneellesi ja älypuhelimeesi.
Tässä mallissa on 15 eri urheilulajitilaa, kuten juoksu ja pyöräily. Voit tallentaa tuloksesi, ja kello antaa sinulle niiden perusteella harjoitusvinkkejä.

Sykemittari mittaa sykkeesi ympäri vuorokauden, jolloin voit seurata kunnon ja leposykkeen kehittymistä.
Plussaa tämä urheilukello saa akunkestosta, sillä se kestää jopa 4 vuorokautta. Kellossa on lisäksi laaja joukko älyominaisuuksia, kuten eri sovelluksia, Fitbit Pay -maksujärjestelmä, musiikintallennusmahdollisuus ja puhelimen ilmoitusten kytkemismahdollisuus.

Katso edullisimmat hinnat täältä.

Uinti

Paras sykemittari uintiin: Garmin Swim 2

Garmin Swim 2 -sykemittari on paras valinta sinulle, joka harrastat uintia. Se on nimenomaan uimareille suunniteltu urheilukello, joka sisältää useita eri uintiominaisuuksia. Kello mittaa muun muassa etäisyyttä, tahtia, vetomääriä ja sykettä järvissä, joissa ja merissä uidessasi. Voit kirjata myös ylös rata-ajat, matkat, potkut sekä muut tiedot yhdellä kädellä.

Garmin Swim 2

Kello mittaa sykealueesi, kalorinkulutuksesi ja harjoitustesi aerobisen ja anaerobisen vaikutuksen. Uinnin lisäksi kello sopii myös muihin urheilulajeihin ja se tukee muun muassa juoksua, pyöräilyä ja muita lajeja.

Kellon akku kestää jopa 7 päivää älykellotilassa, 72 tuntia allastilassa ja 13 tuntia, jos GPS-ominaisuus on päällä. Yhdistämällä kellon puhelimeesi, voit saada kaikki ilmoitukset suoraan kellon näytölle. Katso hintavertailu.