Fitbit Charge 3 aktiivisuusranneke arvostelu ja kokemuksia

Fitbit Charge 3 aktiivisuusrannekkeen avulla seuraat aktiivisuuttasi ja se motivoi sinua entistäkin parempiin tuloksiin. Pitkä akunkesto ja mukava ranneketuntuma tarjoavat käyttömukavuutta, samalla kun unenseuranta ohjelma tarkkailee unenlaatuasi. Yksinkertaisen kalori mittausjärjestelmän avulla seuraat päivittäistä kalorien saantiasi sekä polttoasi. Iso ja tarkkakosketusnäyttö on mukavan näköinen ja sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Katso hintavertailu täältä »

Mistä pidimme tuotteessa

 • Pitkä akun kesto
 • Iso ja tarkka kosketusnäyttö
 • Unen seuranta
 • Syke ranteesta

Mitä parannettavaa tuotteessa on

 • Sykkeen seuranta voisi olla tarkempi
 • Ei sisään rakennetua GPS seurantaa

Arvostelut ja käyttäjien kokemuksia

Sain rannekkeen jouluna ja olen ollut tyytyväinen. Suurin tyytyväisyydenaihe on akun kesto, joka on todellakin sen viikon, ja mikäli ei pidä koko ajan yhteydessä puhelimeen, varmasti kestää ylikin viikon. Sykkeen ja unen mittaus toimivat hyvin, samoin kuten askeleiden mittaus ja treenien tunnistus. Kehityksen kohteina olisivat laajempi valikoima näkymiä käyttöliittymään sekä sovelluksen kehittäminen ja siihen lisäominaisuuksien ja mahdollisuuksien tuominen. Mutta kokonaisuudessaan erittäin hyvä laite aktiivisuusrannekkeeksi!

Halusin hyvän kellon, jolla seurata päivittäin aktiivisuutta ja unta. En ole huippu-urheilija, enkä halunnut maksaa kellosta useita satoja euroja. Muita kriteerejä olivat: hyvä akun kesto ja siro ulkoasu. Tämä kello on ollut nyt 8kk käytössä yötä päivää ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. En usko, että olisin voinut paremmin valita omiin tarpeisiin peilaten. Akun kesto todella hyvä. Lataan harvemmin kuin kerran viikossa. Lataus on erittäin nopeaa, ei tarvitse odottaa tunti tolkulla vaan riittää 15-20min. Puhelimen appissa meni alussa hetki aikaa tajuta, mistä minnekin pääsi, mutta alku kankeuden jälkeen ei ole ollut mitään ongelmaa. Päivityksiä tullut tässä välissä muutamia ja ne ovat vain parantaneet kelloa ja appia. Ottaa sykkeen tarkasti vaikka näytössä näyttääkin sen välillä vähän viiveellä. Omista tilastoista sen näkee kuitenkin jälkeenpäin tarkasti.

Fitbit antaa hyviä neuvoja ja ohjeita omaan aktiivisuuteen ja uneen. Appissa on paljon ominaisuuksia, joita en itse käytä ollenkaan, kuten kalorien laskenta, veden juominen, naisterveys (voi seurata mm. kuukautisia ja ovulointia) jne. En kuitenkaan koe, että olisin maksanut tyhjästä vaikka en käytä kaikkia ominaisuuksia. Suosittelen kelloa henkilöille, jotka haluavat varman, hyvän kellon vuorokauden ympäri sykkeiden mittaamiseen sekä treenien ja unenlaadun seuraamiseen.

Kenelle Fitbit Charge 3 sopii?

fitbit charge 3 unenseuranta

Charge 3 sopii kaikille liikuntaa harrastaville, jotka haluavat seurata omaa liikuntaa ja päivittäistä aktiivisuutta. Tässä aktiivisuusrannekkeessa on mukavan monipuolisesti erilaisia toimintoja, joilla käyttäjä pääsee seuraamaan niin aktiivisuuttaan kuin vaikkapa unen laatuaan ja määrää. Tätä laitetta on mukava ja helppo käyttää, sillä syke otetaan suoraan ranteesta ja ranneke on mukavan tuntuinen kädessä. Laitteessa on kaiken lisäksi melko mukavasti 15 eri lajin harjoitustilat.

Ominaisuudet

24/7 sykemittaus
Edistynyt sykemittari mittaa sykkeen ranteesta, laskee kulutetut kalorit ja antaa sinun valita harjoittelullesi tehotason.

Vedenkestävä
Aktiivisuusranneke on vedenkestävä aina 50 metriin asti.

Unen seuranta
Charge 3 seuraa unen laatua ja nukkumiseen käytettyä aikaa. Ranneke antaa suosituksia, joiden avulla voit helposti parantaa unesi laatua. Rannekkeessa on myös herätystoiminto, joka herättää sinut miellyttävästi uuteen päivään hiljaisen värinätoiminnon avulla, muita häiritsemättä.

Naisten terveyden seuranta
Aktiivisuusrannekkeen ominaisuuksien ja Fitbit-sovelluksen avulla naiset voivat oppia tuntemaan kehonsa ja sen hormonaalisen kierron paremmin. Voit myös tallentaa toistuvia oireita ja seurata terveydentilaasi kokonaisvaltaisemmin.

Yhteys älypuhelimeen
Saumattoman synkronoinnin ansiosta voit käyttää älypuhelintasi rannekkeen tallentamien tietojen analysointiin ja jakamiseen sekä tavoitteiden asettamiseen. Lisäksi näet rannekkeesta puhelimeen saapuvat ilmoitukset, viestit ja puhelut. Charge 3 on yhteensopiva iPhone-, Android- ja Windows-puhelinten kanssa.

Tekniset tiedot

 • Näyttö: OLED
 • Paino: 35 g
 • Akku: Litiumpolymeeriakku
 • Latausaika: noin 2 tuntia
 • Kello: Aika ja päivämäärä. Hälytys ja torkkutoiminto
 • Sykkeenmittaus: Ranteesta

Rannekkeet

Koot

 • S-koko: Ranteen ympärysmitta 130-175 mm
 • M/L-koko: Ranteen ympärysmitta 140-210 mm

Yhteenveto

Fitbit Charge 3 on aktiiviselle liikkujalle oiva väline aktiivisuudenseurantaan sekä motivoimaan kohti uusia saavutuksia. Tämä laite on markkinoiden halvimpia aktiivisuusrannekkeita, mutta silti se tarjoaa mukavan kattauksen ominaisuuksia. Kello on mukavan näköinen ja iso kosketusnäyttö tarjoaa hyvän käyttökokemuksen.

Scroll to Top