Garmin Vivosmart 4 fitness-ranneke arvostelu ja kokemuksia

Garmin Vivosmart 4

Garmin Vivosmart 4 on monipuolinen fitness-ranneke, jonka avulla seuraat ja pidät huolta päivittäisestä aktiivisuudestasi sekä terveydestäsi. Edistyneen unenseurannan avulla saat joka aamu tiedon kuinka hyvin nukuit. Ranneke osaa ilmoittaa jos stressitasosi nousevat liikaa ja voit laitteen avulla pitää stressitasoa alentavan hengitysharjoituksen. Päivittäisiä energiatasojasi on helppo seurata Body battery –energiaseuranta ominaisuuden avulla. Samalla kun Vivosmart 4 pitää huolta aktiivisuuden seurannastasi on laite myös helppo synkronoida älypuhelimeen, jolloin saat kaikki ajantasaiset viestit näkyviin rannekkeen kosketusnäytölle.

Halvin hinta: €95,84

Mistä pidimme tuotteessa

  • Edistynyt unen tarkkailu
  • Stressitason mittaus
  • Maksimaalisen hapenottokyvyn mittaus
  • Pieni ja kevyt ranteessa
  • Body battery -energianseuranta

Mitä parannettavaa tuotteessa on

  • Askelten seuranta voisi olla tarkempaa
  • Unenseuranta ja jatkuva aktiivisuuden seuranta kuluttaa akkua paljon

Käyttäjien arvosteluja ja kokemuksia

”Urheilun ja unen määrän seuraaminen on kelpo tapa motivoitua parempiin elämäntapoihin. Tieto siirtyy helposti puhelimeen ja sitä on vaivatonta tulkita ilmaisen sovelluksen avulla. Mukava ranteessa nukkuessakin.”

”Parin kuukauden käytön jälkeen olen ollut tyytyväinen ostokseen. Garminin ranneke on kevyt ja huomaamaton. Hyvin toimii Huawein puhelimen kanssa ja Garminin sovellus on erittäin helppokäyttöinen. Pienellä säädöllä tästä saa muokattua juuri itselleen sopivan laitteen. Näppärä toiminto mittaa erikseen suoritukset esim. kävelyn keston, matkan, sykkeen jne. Oiva apuväline jos haluaa tarkastella suoritusten tehoa ja palautumisen riittävyyttä. Body battery toiminto sekä stressin mittaus näyttää kulkevan synkassa oman olon kanssa. Näitä on todella mielenkiintoista seurata. Ainoastaan unen mittaus näyttää toimivan miten sattuu. Mittaa nukkumiseksi kaikki rennommatkin hetket jolloin ei tule paljoa liikuttua ja syke sekä stressitaso ovat alhaiset. Akku on kestänyt n. viikon. Suosittelen tuotetta lämpimästi niille jotka haluavat seurata ja tehostaa omaa kuntoilua sekä palautumista.”

”Hyvä perus älykello. Akku on yllättävänkin kestävä. Hinta-laatusuhde kohdillaan.”

Kenelle Garmin Vivosmart 4 sopii?

Vivosmart 4 screenshot

Garmin Vivosmart 4 fitness-ranneke sopii aktiivisuuden, stressin ja unenseurantaa haluaville. Kevyt ja siro rakenteinen ranneke on mukavan huomaamaton ranteessa. Monipuolisin ominaisuuksin varusteltu fitness ranneke kertoo ja motivoi parantamaan terveellisiä elämäntapoja. Synkronoimalla laitteen älypuhelimeen saat myös ajantasaiset ilmoitukset suoraan ranteeseesi. Kunnon ja terveyden seurantaa avustavia toimintoja ovat sykkeenmittaus, stressimittaus, rentoutumisen hengitysajastin, Body Battery –energian seuranta sekä maksimaalisen hapenottokyvyn mittaus.

Ominaisuudet

Pulssioksimetri ranteessasi
Vivosmart 4 -rannekkeen pulssioksimetri arvioi veren happisaturaatiota. Pulssioksimetrin avulla voidaan mitata, miten keho käyttää happea. Ottamalla ominaisuuden käyttöön voit mitata happisaturaatiota yöllä tai tehdä yksittäisiä mittauksia milloin tahansa.

Edistynyt unen tarkkailu
Vivosmart 4 mittaa kevyen ja syvän unen sekä REM-unen vaiheita sekä liikkeitä yön aikana, jotta saat käsityksen siitä, miten nukut. Kun heräät, voit tarkastella ja verrata unitilastojasi helposti Garmin Connect™ Mobile -sovelluksessa.

Optimoi kehon energia
vivosmart 4 -rannekkeen Body Battery -energianseuranta mittaa kehon energiavarastoja milloin tahansa analysoimalla stressi-, sykevaihtelu-, uni- ja suoritustietoja, jotta voit optimoida aktiivisuus- ja lepoajat suunnitellessasi päivääsi.

Stressin seuranta vuorokauden ympäri
Vivosmart 4 ilmaisee, onko päiväsi esimerkiksi rauhallinen, tasapainoinen vai stressaava. vívosmart 4 laskee ja näyttää stressitasosi seuraamalla sykevaihteluasi (sydämenlyöntien aikaväliä). Garmin Connect -sovelluksessa voi ottaa käyttöön myös valinnaisen rentoutumismuistutustoiminnon. Jos stressitasosi nousee päivän aikana, saat värinähälytyksen ranteeseesi ja ilmoituksen rentoutumisajasta (”Hengitelläänkö hetki?”).

Päivittäinen kunnon ja hyvinvoinnin seuranta
Ranteesta keräämiensä Elevate™-syketietojen ja maksimaalisen hapenottokyvyn arvion avulla vívosmart 4 voi arvioida nykyisen kuntotasosi.

Pysy yhteydessä
Kun ranteessasi on vívosmart 4 –aktiivisuusranneke, sinun ei tarvitse valita oletko aktiivinen vai pysytkö yhteyksissä. Voit tarkistaa sään, hallita musiikkia, käyttää älykkäitä ilmoituksia, etsiä puhelimen ja jopa vastata valmiilla tekstivastauksilla (vain Android) sekä käyttää yhteisöpalvelujen ilmoituksia rannekkeen näytössä täysin ilman älypuhelinta.

Tekniset tiedot

Näyttö: OLED
Mitat: Pieni/keskikoko 15mm x 10,5mm x 197mm, suuri 15mm x 10,5 x 223mm
Paino: Pieni/keskikoko 16,5 g ja iso 17,1g
Muisti: 7 ajoitettua suoritusta, 14 päivän aktiivisuuden seurantatiedot
Kello: Aika, päivämäärä, ajastin, sekuntikello ja herätystoiminto
Sykkeenmittaus: Ranteesta
Vesitiiviys: Vesitiivis, kestää uinnin

Rannekkeet

  • Pieni/keskikoko: 122-188 mm
  • Iso koko: 148-215 mm

Loppuyhteenveto

Garmin Vivosmart 4 fitness-ranneke on varusteltu varsin monipuolisilla terveyttä seuraavilla ominaisuuksilla. Tuotteen hinta on muihin samankaltaisiin tuotteisiin nähden edullisimmasta päästä, siitä huolimatta kevyen ja siron muotoilun omaava kello on erittäin käytännöllinen ja helppokäyttöinen. Kello soveltuu erinomaisesti päivittäisen aktiivisuuden ja terveyden seurantaan.

Vieritä ylös