Honor Band 5 fitness-ranneke arvostelu ja kokemuksia

Honor Band 5

Honor Band 5 fitness-ranneke tukee sinua kohti aktiivisempaa elämää. Tämän aktiivisuusrannekkeen avulla saat hyvää dataa niin päivän aktiivisuudesta kuin TruSleep sovelluksen ansiosta myös unen laadusta ja määrästä. Band 5 tuo myös urheiluvalmentajan suoraan ranteeseesi: kuntomittausten avulla laite osaa räätälöidä sinulle vaikkapa sopivan juoksu ohjelman. Kirkas AMOLED värinäyttö on mukavan näköinen ja tyylikkäitä kellotauluja on helppo vaihtaa mieleisekseen.

Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Mistä pidimme tuotteessa

 • Älykäs unidata
 • Kirkas AMOLED kosketusnäyttö
 • Hyvä akun kesto
 • Reaaliaikainen sykemittari

Mitä parannettavaa tuotteessa on

 • Bluetooth yhteys kännykkään välillä katkonaista
 • Askeltenseuranta voisi olla tarkempi

Käyttäjien arvosteluja ja kokemuksia

”Helppo käyttöjärjestelmä ja yhdistettävyys toiseen Huawei laitteeseen. Laite on ollut käytössä kohta kaksi viikkoa yhdellä latauksella. Antaa mielenkiintoista ja kattavaa tietoa unen laadusta. Sään ja sykkeen saa tarkistettua parilla napautuksella. Ei vielä tullut vastaan mitään ongelmia, joten näiden viikkojen perusteella voisin todellakin suositella!”

”Ostin itselleni ensimmäiseksi aktiivisuusrannekkeeksi ja omiin tarpeisiin on hyvin riittänyt, sekä akun kesto on todella hyvä, sekä lataa nopeasti. Latauspala oli aluksi hieman kömpelö laittaa kiinni. Tosi hyvä hintaisekseen! Oli helppo yhdistää Huawei P30 Lite kännykkään.”

”Honor Band 5 on erinomainen ”tavallisen tallaajan” aktiivisuusranneke. Hintaluokassaan ilmeisen lyömätön yhdessä Huawei Health -appin kanssa. Selkeä näyttö ja upea setti ominaisuuksia joita ei tuohon hintaan voi edes kuvitella saavansa. Olen käyttänyt aiemmin pitkään tyytyväisenä Honor Band 4:ää. Tämä tuote on vielä parempi.”

Kenelle Honor Band 5 sopii?

Kaksi miesta kavelee hiekkatiella

Honor Band 5 sopii liikkujille ja liikuntaa aloitteleville motivoimaan kohti omia tavoitteita. Tämän aktiivisuusrannekkeen avulla on helppo seurata päivittäistä aktiivisuutta, samalla se kehottaa liikkumaan jos olet ollut liian kauan paikoillasi. Band 5 avulla on helppo parantaa omaa terveyttään sillä omia tuloksia sekä omaa unenlaatua on helppo seurata Huawei Health – sovelluksen avulla. Rannekkeeseen saa kytkettyä myös helposti älykkäät ilmoitukset suoraan omasta älypuhelimesta.

Ominaisuudet

Katseen vangitseva AMOLED-näyttö
Jopa 45-merkkisen näytön värikoodattu teksti ja puhelukuvakkeet nopeuttavat soittajan tai viestin lähettäjän tunnistusta.

Väsymätön sykkeen mittaus kellon ympäri
Huippuluokkainen TruSeen™ 3.0 -sykemittari tuottaa äärimmäisen tarkkoja arvoja tekoälyalgoritmien avulla. Infrapunateknologia takaa jatkuvan sykemittauksen myös yöllä häiritsemättä uniasi.

Parempaa unta HUAWEI TruSleepin avulla
Unisykkeen ja hengityksen reaaliaikainen mittaus ja analyysi auttaa seuraamaan unen laatua vain yhdellä vilkaisulla. Tunnistaa tarkasti kuusi yleistä uniongelmaa ja tarjoaa jopa 200 henkilökohtaista unenlaatuarviota sekä suosituksia syvemmän, terveyttä edistävämmän unen saavuttamiseksi.

Uintivetojen tunnistus ja vedenpitävyys 50 metriin asti
Sisäänrakennettu kuusiakselinen anturi tunnistaa neljä yleisintä uintivetoa (vapaa-, perhos-, rinta- ja selkäuinti) automaattisesti, kirjaa uintinopeuden, etäisyyden ja kalorit sekä laskee SWOLF-pisteet. Vedenpitävyys 50 metriin asti takaa huolettoman päivittäisen käytön. Ranneketta ei tarvitse riisua uidessa, käsiä pestessä tai vesisateella.

Urheiluvalmentaja ranteessasi: kymmenen erilaista Fitness-tilaa
Edistynyt juoksuohjelmien suunnittelu takaa korkeatasoisen kuntomittauksen ja räätälöidyt suositukset. Mittaa ja esittää dataa kuten sykkeen, kuntoiluajan, etäisyyden, askelnopeuden, vauhdin, kalorit ja aerobiset/anaerobiset kuntoilutulokset kattavasti, jotta voit tarkastella kunto-ohjelmaasi perusteellisemmin.

Nosta vain rannettasi ja voit esikatsella muistutuksia ja viestejä
Onko sinulla tapana kadottaa puhelimesi? Ota paikannustoiminto käyttöön rannekkeessasi. Siihen yhdistetty puhelin lähettää heti merkkiäänen. Ota selfieitä ja ryhmäkuvia etäyhteyden avulla.

Tekniset tiedot

 • Näyttö: AMOLED Full Color-näyttö 240×120 pikseliä
 • Mitat: 43mm x 17mm x 12mm
 • Paino: 20 g
 • Akun kapasiteetti: 100 mAh
 • Kello: Aika, päivämäärä ja herätyskello
 • Sykkeenmittaus: Ranteesta
 • Vesitiiviys: 50 metriin asti

Yhteenveto

Honor Band 5 on markkinoiden halvimpia aktiivisuusrannekkeita. Erittäin halpaan hintaan on silti saatu sisällytettyä sopivasti ominaisuuksia, jotta aktiivisuuden ja unen seuranta on motivoivaa ja saavutat tavoitteesi entistäkin nopeammin. Fitness-tilan avulla seuraat kuntotasoasi tarkemmin ja sen ansiosta laite osaa kehottaa sinulle sopivaa juoksuohjelmaa. Tämä on erinomainen väline jokaiselle liikkujalle ja takaa laitteelle erinomaisen hinta-laatusuhteen.

Scroll to Top