Huawei Band 3 Pro Aktiiviranneke arvostelu ja kokemuksia

Huawei Band 3 Pro aktiiviranneke tarjoaa helppoa ja yksinkertaista liikunnan ja aktiivisuuden seurantaa. Sisäänrakennetun GPSn ansiosta näet kaikki lenkin tiedot suoraan rannekkeesta. TruSleep-uniseuranta antaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot unenseurantaan. Laite on helppo synkronoida älypuhelimeen, jonka ansiosta saat ilmoitukset viesteistä ja saapuvista puheluista suoraan rannekkeeseen.

Katso hintavertailu täältä »

Mistä pidimme tuotteessa

 • TruSleep-uniseuranta
 • Sisäänrakennettu GPS
 • Värinäyttö
 • Sykkeenmittaus rantteesta
 • Älykkäät ilmoitukset

Mitä parannettavaa tuotteessa on

 • GPS paikannus voisi olla tarkempi
 • askeltenseurannan toivoisi olevan tarkempi

Käyttäjien arvosteluja ja kokemuksia

”Tämä oli parempi ostos, kuin mitä uskalsin odottaa. Monipuoliset toiminnot, kevyt, mukava. Akunkesto noin viikko. En hakenut mitään erityisiä toimintoja askelten mittaamisen lisäksi, mutta tässähän on esimerkiksi herätyskello, saapuvien viestien ja puhelujen ilmoitus, unen seuranta yms.”

”On juuri sitä mitä lupaa, kirkas näyttö, akku kestää päiviä. Sopii pienempäänkin ranteeseen. Liitettävyys puhelimeen helppoa ja ilmoitukset haluamistani sovelluksista tulee rannekkeeseen. Helppokäyttöinen, ei mitään ylimääräisiä härpäkkeitä. Unen laadun seuranta toimii mielestäni hyvin. Vedenkestävyys pelkkää plussaa. Hinta-laatu suhde mielestäni kohdillaan eikä ulkonäössäkään vikaa.”

”Juuri sitä mitä halusin rannekkeelta, ei liikoja toimintoja! Laitteessa on rannekkesykemittaus, GPS, uniseuranta, vesitiivis. Helppokäyttöinen. Siro. Tulokset puhelimen ohjelmistossa. Suosittelen!”

”Mulla on ollut tämä 2 kuukautta, ja on mulle toimiva. Mittaa sykkeen, unen, ja liikunnan, sekä löytyy herätyskello. Plussaa on, että kello on vedenpitävä ja sillä pystyy mittaamaan uinnin. Hyvä hinta-laatusuhde. Jos haluaa enempi toimintoja, sitten on panostettava kalliimpaan kelloon, itselleni tämä on riittävä. Plussaa myös akun kestosta, akku saattaa hyvinkin kestää viikon ilman lataamista.”

Kenelle tuote sopii?

Huawei Band 3 Pro screenshot

Huawei Band 3 Pro aktiivisuusranneke sopii helppoa ja yksinkertaista aktiivisuuden seurantaa hakevalle. Laitteessa on riittävästi ominaisuuksia, joilla saa paljon dataa omasta liikkumisesta ja aktiivisuudesta. Laite ei ole kuitenkaan ahdettu täyteen ominaisuuksia ja se on erittäin helppokäyttöinen. Ranneke on kevyt ja siro, mikä takaa mukavan käyttötuntuman. Tämä laite on luotu juuri sinulle, jos arvostat helppoutta ja yksinkertaisuutta.

Ominaisuudet

Laadukas kosketusnäyttö
Kirkasta ja selkeää AMOLED-värinäyttöä on miellyttävä käyttää. 0,95″ kosketusnäyttö on responsiivinen ja helppokäyttöinen.

Sopii jokaiseen tilanteeseen
Tyylikäs HUAWEI Band 3 Pro -aktiivisuusranneke näyttää hyvältä niin arki- kuin juhlavaatteidenkin kanssa. Ohut ja pehmeä silikoniranneke on likaa hylkivä ja ihoystävällinen.

Älykkäämpi sykkeenseuranta
Aktiivisuusranneke hyödyntää tekoälyalgoritmia, jonka ansiosta sykkeen seuranta on entistä tarkempaa. HUAWEI Band 3 Pro ja Huawei TruSeen™ 3.0 –teknologia kehittävät sinua hiljalleen kohti terveellisempää harjoittelua ja elämää.

Kattavaa sykeanalyysia
Suomalaisen Firstbeat-sykeanalyysin avulla aktiivisuusranneke auttaa sinua luomaan sykkeenmittaukseen perustuvan juoksusuunnitelman tarjoamalla sinulle ammattimaista urheiluohjausta.

Sisäänrakennettu GPS
Sisäänrakennettu GPS tukee juoksua jopa seitsemän tuntia, joten sinun ei enää tarvitse tarkkailla harjoittelutietojasi matkapuhelimestasi. Saat suoraan aktiivisuusrannekkeesta tarkat tiedot juoksuvauhdistasi, hapenottokyvystäsi, kalorinkulutuksestasi ja palautumisajastasi.

Ui fiksummin, ui paremmin
Älykkään palautteen ja analyysin ansiosta voit kehittää uintitekniikkaasi. HUAWEI Band 3 Pro on vedenkestävä 50 metriin asti, ja laskee uidessasi kalorit, käännökset, vedot, keskimääräisen SWOLF-pisteytyksen.

Tekniset tiedot:

 • Näyttö: AMOLED 120×240 värinäyttö
 • Mitat: 45mm x 19mm x 11mm
 • Paino: 25 g
 • Akku: Litiumpolymeeriakku
 • Latausaika: noin 100 minuuttia
 • Kello: Aika, päivämäärä ja herätyskello
 • Sykkeenmittaus: Ranteesta
 • Vesitiiviys: 50 metriin asti

Rannekkeet

 • Lyhyt ranneke: 92 mm
 • Pitkä ranneke: 120 mm

Yhteenveto

Huawei Band 3 Pro aktiivisuusrannekkeesta on karsittu kaikki turhat ominaisuudet pois. Hyvin yksinkertainen ja selkeä kokonaisuus tarjoaa helppoa ja mutkatonta käyttöä. Band 3 Pro on yksi markkinoiden halvimpia aktiivisuusrannekkeita. Ominaisuudet eivät ole laadukkaimpia, mutta tässä tuotteessa puoleensa ehdottomasti vetää sen yksinkertaisuus. Hakiessasi perusaktiivisuudenseurantaa tämän tuotteen hinta-laatusuhde on ehdottomasti kohdillaan.

Vieritä ylös