Puhti.fi kokemuksia

Puhti

Meille kaikille on jo ihan tuttua huttua kaikenlaiset askelmittarit ja unenlaadun mittarit, mutta mitä jos mittaisit mitä sinun sisälläsi on meneillään?

Mielummin ennen kuin ostat kaikkia paljon lupaavia funktionaalisia terveystuotteita, voisit ottaa selville oman kehosi speksit ja vasta tulosten jälkeen tehdä tarvittavat muutokset elämäntapaasi ja ravintoosi. 

Kaikkien jotka ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnistaan, olisi hyvä mittauttaa omat veriarvonsa sillä kaikki iän mukanaan tuomat muutokset eivät valitettavasti näy päälle päin. Parempi tarttua niihin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.  

Tässä apuun astuu Puhti.fi -palvelu, jossa voit vaivattomasti mittauttaa oman kehon arvot ja heillä on valittavana tähän tarkoitukseen monia erilaisia paketteja. 

Mikä on Puhti?

Puhti.fi tarjoaa monia erilaisia testipaketteja ilmoittamaan sinulle mitä kehossasi on meneillään. Puhti.fi:ssä et tarvitse mitään lääkärin lähetteitä vaan voit ostaa haluamasi testipaketin verkkokaupasta ja varata tämän jälkeen ajan laboratorioon, jossa sinulta otetaan verinäytteet ja tulokset saat jopa seuraavana päivänä Oma Puhti-sivulle, johon voit kirjautua omilla pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. 

Puhti.fi:n testipaketti on myös erinomainen lahjaidea kaikille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnistaan ja haluavat tietää onko heidän elimistössään kaikki hyvin vai pitääkö korjata vaikkapa ruokavaliota.   

Mitä hyötyä palvelusta on?

Puhti.fi:n palvelu on todella nopea. Saat tulokset tosiaan yleensä jo niinkin pian kuin seuraavana päivänä ja ne voit käydä katsomassa Omilta Sivuiltasi heidän palvelussaan. Puhti.fi auttaa sinua saamaan tietoa omasta terveydentilastasi ja tekemään oikeita valintoja sekä myös seuraamaan kehitystäsi. 

Testi auttaa tunnistamaan nykyisen tasosi, jolloin voit asettaa itsellesi tavoitteita ja tehdä tältä pohjalta parempia valintoja. Kun uusit tehdyn testin vaikka puolen vuoden kuluttua, saat selkeästi tiedon siitä, miten olet kehittynyt. 

Onhan se mukava tietää, onko kaikki hyvin vai pitääkö tehdä jotain oman hyvinvoinnin kehittämiseksi. Testi tuo siis mielenrauhaa kun ei tarvitse arvailla onko kaikki kunnossa vai ei. 

Puhti.fi tarjoaa selkeät raportit, joista näet vaivatta ovatko omat arvosi viitearvojen sisällä vai ei. Kaikki tulokset annetaan selkeinä palkkeina. 

Palvelu kertoo sinulle, mitä eri arvot tarkoittavat ja miten voit omilla elintavoillasi vaikuttaa niihin. Saat myös apua arvojen tulkintaan sekä ideoita miten voit kehittyä kohti tavoitettasi. 

Sinulla on myös mahdollisuus tulostaa tai ladata tulokset näppärästi PDF-muodossa. 

Kuinka paljon Puhti-terveystarkastus maksaa ja mitä se sisältää?

Puhti-terveystarkastus on palvelun suosituin testipaketti ja se maksaa 99,00 euroa. Tämä terveystarkastus auttaa tarkistamaan, miten elimistöllä menee ja voit tuloksen pohjalta alkaa tekemään parempia valintoja elämässäsi, jos on tarpeen.   

Tähän terveystarkastukseen sisältyy 30 eri mittaria, joilla saat runsaasti tietoa elimistösi voinnista. Mukana terveystarkastuksessa on täydellinen verenkuva, kolesteroli, tulehdustila, verensokeri, munuaisten toiminta, kilpirauhasen toiminta, D-vitamiini, maksan toiminta ja ferritiini. 

Kenelle terveystarkastus sopii?

Terveystarkastus sopii jokaiselle, joka on kiinnostunut oman terveyden seurannasta sekä ylläpidosta. Mikäli haluat selvittää oman elimistösi ja yleisen hyvinvointisi tilan, tämä testi sopii sinulle. Testi on erittäin hyvä tuote silloin jos olet aloittamassa elämäntapamuutosta ja haluat ensin tietää nykyisen terveydentilasi. 

Verenpainemittari

Terveystarkastus auttaa myös tarkistamaan, miten elimistösi voi tällä hetkellä ja tekemään tältä pohjalta parempia valintoja jatkossa. Saat myös paremman käsityksen kaikista tekijöistä, jotka vaikuttavat omaan hyvinvointiisi ja vireystilaasi. Ja osaat näin ollen selvittää, mitä sinun pitää elämässäsi muuttaa ja miten saat lisäenergiaa arkeesi. 

Mitä muita testejä Puhti tarjoaa?

Puhti.fi:n valikoimasta löytyy testejä joka lähtöön. Vaihtoehtoina ovat myös seuraavat testit:

Laaja Puhti-terveystarkastus nainen / mies on suunnattu henkilöille, jotka haluavat tietää tarkkaan oman kehon hyvinvoinnista. Naisten paketissa on Puhti-terveystarkastuksen lisäksi mukana B12-vitamiinin ja folaatin mittaukset. Miesten paketissa Puhti-terveystarkastuksen lisänä on vapaan lasketun testosteronin ja B12-vitamiinin mittaukset. 


D-vitamiini ja ferritiini ovatkaksi suosituinta Puhdin testiä. Näiden testien avulla voit helposti selvittää, mikä on oman elimistösi rautavarastojen ja D-vitamiinin tilanne. Testaa Puhdin avulla nyt »

Raudanpuutteen tutkimuspaketissa on mukana raudanpuutteen tarkasteluun tarvittavat testit. Pelkän ferritiinin lisäksi tulisikin tarkistaa myös herkkä CRP ja verenkuva. Riittävä raudan saanti vaikuttaa jaksamiseen, mielialaan, yleisvointiin ja sydämen toimintaan. Testaa Puhdin avulla nyt »

Laaja raudanpuutteen ja anemian tutkimuspaketissa on mukana mittareita, jotka kertovat elimistösi rauta-arvoista sekä B12-vitamiinin ja folaatin määrästä. Mukana on ferritiini, rauta, transferriini, transferriinin rautakyllästeisyys, B12-vitamiini, folaatti, herkkä CRP, hemoglobiini ja täydellinen verenkuva. Testaa Puhdin avulla nyt »

Liikkujan terveystarkastus (nainen / mies) on nimensä mukaisestinaisille suunnattu paketti, joka sisältää Puhti-terveystarkastuksen lisäksi liikkujille tärkeitä mittareita. Mukana on mm. suoritus- ja palautumiskyvyn kannalta tärkeitä testejä kuten raudan ja D-vitamiinin pitoisuudet, magnesium ja lisäksi B-vitamiineista B12 ja folaatti sekä nestetasapainoon liittyvä kalium.


Raskautta suunnittelevan terveystarkastuspakettiin kuuluu täydellinen verenkuva, ferritiini, herkkä CRP, verensokeri, kolesteroli, kilpirauhasen toiminta, D- ja B12-vitamiinit sekä folaatti, joka on erittäin tärkeä raskaana oleville naisille. Testipaketti sopii sekä raskautta vsta suunnitteleville että raskaana oleville. Testaa Puhdin avulla nyt »

Kasvissyöjän ja vegaanin terveystarkastus antaa kattavan käsityksen terveydestäsi ja auttaa sinua arvioimaan, onko ruokavaliosi riittävän monipuolinen. Mukana myös tärkeät seurattavat B-vitamiinit eli B12 ja folaatti sekä D-vitamiini ja ferritiini. Testaa Puhdin avulla nyt »

50+ terveystarkastuspaketti nainen / mies antaa sinulle monipuolisesti tietoa siitä, miten elimistösi voi. Mukana esimerkiksi täydellinen verenkuva, kolesteroliarvot, verensokeri, kalium, natrium, ferritiini sekä lisäksi tärkeimmät vitamiinit.


Kilpirauhasen testipaketti sisältääkaksi tärkeintä testiä, S -TSH ja S -T4-V, jotka kertovat kilpirauhasen toiminnasta. Tämä testipaketti sopii kilpirauhasen toiminnan säännölliseen seurantaan. Testaa Puhdin avulla nyt »

Lisäksi valikoimaan kuuluu Puhti-lahjakortti, jolla voi lahjoittaa hyvinvointia myös läheisilleen. 

Miten aktiiviliikkuja voi hyödyntää Puhtia?

Silloin kun elimistö on tasapainossa ja elintavat kunnossa, on helppo ennaltaehkäistä sairauksia, saada lisää energiaa liikkumiseen, palautua paremmin ja muutenkin jaksaa paremmin arjen pyörteissä. 

Liikkujan terveystarkastus auttaa saamaan varsin kattavan käsityksen miten elimistö voi ja on helpompaa seurata omaa terveyttään. Kun nykyinen taso on tiedossa, on sen pohjalta helppo asettaa tavoitteita ja tehdä parempia valintoja. Aktiiviliikkuja saa myös tietoa testin kautta, olisiko mahdollista nauttia liikunnasta vielä enemmän ja saavuttaa omat tavoitteensa. Ja jos ostaa seurantatestin vaikkapa puolen vuoden päähän, on helppoa seurata omaa kehitystään. 

Kannattaako Puhti.fi terveystarkastusta kokeilla?

Puhti.fi terveystarkastus on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen asia sillä palvelu on tehty todella helpoksi. Niin ajanvaraus kuin maksaminenkin sujuu vaivattomasti. Eri paketit on esitelty kattavasti ja niiden hinnat ovat hyvin esillä. 

Pakettien hinnat ovat melko edulliset siihen nähden miten laajat ne ovat. Voi maksaa myös ePassi Hyvinvoinnilla. 

Lisäksi kaikkien testien ottaminen sujuu todella helposti ja nopeasti ilman lääkärin lähetettä. Testin voit käydä ottamassa useilla eri paikkakunnilla ympäri Suomea. Itse näytteenotto sujuu nopeasti, et tarvitse mukaasi mitään lappusia, ainoastaan henkilötodistuksen. 

Saat selkeät ja kattavat raportit nopeasti, jopa jo seuraavana päivänä Oma Puhti-palveluun, kyseessä ei ole pelkät tylsät luettelot lyhenteineen ja lukuineen vaan visuaaliset ja helppolukuiset tulokset, jotka voit myös tulostaa itsellesi.

Graafisessa muodossa olevia tuloksia voit katsoa sekä mobiilista että tietokoneelta ja saat myös jokaisen tehdyn testin tarkan arvon. Seuraavan kerran testissä käytyäsi uudet tulokset päivittyvät samoihin graafeihin.

Lisäksi saat Oma Puhti-osiosta syventäviä artikkeleita ja paljon tietoa, miten voisit kehittää omaan hyvinvointiasi.  Erityisen hyvä tieto on myös se, että Puhti on kotimainen yritys, jonka suunnittelussa on ollut mukana monta kokenutta lääkäriä. Puhti on osa Mehiläistä.

Tiretosuoja-asiat on otettu myös huomioon: tiedot pysyvät Suomessa korkean turvaluokituksen palvelinsalissa, joka on mitoitettu nimenomaan terveyspalveluita varten.

Kaiken kaikkiaan Puhti.fi kuulostaa kokeilemisen arvoiselta asialta. Onhan terveysasiat aina tärkeitä ja omasta hyvinvoinnistaan kannattaa ehdottomasti pitää huolta. 

Puhti asiakkaiden kokemuksia

Scroll to Top